İyi Parti Pamukkale'nin İşi Yılan Hikayesine Döndü

İyi Parti Pamukkale'nin İşi Yılan Hikayesine Döndü

İYİ Parti Pamukkale İlçe Delegeleri Adına Halil İbrahim Davarcı delege imzalarının Genel Merkeze elden teslim edildiğini ifade etti.

A+A-

İyi Parti Pamukkale'de işler yılan hikayesine döndü. İlçe ve il başkanlığı tarafından teslim alınmayan delege imzaları genel merkeze elden verildi.

Konu ile alakalı İYİ Parti Pamukkale İlçe Delegeleri Adına Halil İbrahim Davarcı şu açıklamayı yaptı:

İYİ Partimizin Olağanüstü Pamukkale İlçe Kongresinin yapılması için toplanan ancak İlçe Başkanlığı ve İl Başkanlığı tarafından teslim alınmayan 165 İlçe Delegemizin imzaları, 10/03/2021 tarihinde 896 Sayı numarasıyla demokrasinin kalesi İYİ Parti Genel Merkezi’nde, Genel Sekreterlik Yazı İşleri’ne elden teslim edilmiştir.

Bu durumdan Pamukkale İlçe Başkanlığı ve İl Başkanlığı da noter kanalıyla bilgilendirilmiştir. Bundan sonra imza veren delegelerimize ulaşılarak çeşitli vaatler, baskılar ile delegelerimizin imzalarını geri çekmeleri yönünde telkinde bulunulmuştur, hala da devam etmektedir. Ancak demokrasiye inanan, İYİ Partimizi daha yukarıya taşımak için hiçbir fedakârlıktan kaçınmayan Pamukkale İlçe Delegelerimiz, bu baskılara direnerek imzalarının arkalarında durmuşlardır. Ayrıca 7 delegemiz daha baskılara tepki göstererek kongre yapılması için Pamukkale İlçe Başkanlığı’na noter kanalıyla ihtar çekmişlerdir.

Delegelerimizin duruşu takdire şayandır

Bu ihtarnameler, İYİ Parti Genel Merkezi’ne de bugün itibariyle gönderilmiştir. Demokrasi kararlığını gösteren İYİ Parti Pamukkale delegelerimizin duruşu takdire şayandır. Kongrenin yapılacağından ve demokrasinin İYİ Parti’de vazgeçilmez bir unsur olduğundan hiç kimsenin şüphe etmesine gerek yoktur. İYİ Parti Tüzüğü’ne göre, yeterli imzaların Genel Merkez’e teslim edildiği tarih olan 10/03/2021 itibariyle yasal süre başlamış olup 45 gün içerisinde Olağanüstü Pamukkale İlçe Kongresi yapılacaktır.

Kamuoyuna duyurulur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum