İYİ Parti Teşkilatlarından Akşener’e Destek Çağrısı

İYİ Parti Teşkilatlarından Akşener’e Destek Çağrısı

24 Haziran seçimlerine sayılı günler kala liderler sahada mitingleri ile seslerini duyurmaya çalışırlarken teşkilatlarda hız kesmeden etkinliklerine devam ediyorlar.

A+A-

Bilindiği gibi Cumhurbaşkanı adaylarının kanuni hak olarak yardım talep etme imkanları var. Daha önce Muharrem İnce mitinglerinde yardım talep etmiş ve kendisi de rakiplerine 500’er TL yardımda bulunmuştu.

Destekleme Aktivitesi

Konu ile alakalı Pamukkale İlçe Teşkilatı Başkanı Av. Adem SÜPÇİN ve Merkezefendi İlçe Teşkilatı Başkanı Av. Hakan DEMİRCİ imzalı bir açıklama paylaşıldı.

Açıklamada cumhurbaşkanlığı seçiminde siyasi partilere destek olmanın  kanunen düzenlendiği ve adaylar adına hesaplar açıldığı, açılan hesaplardan  Cumhurbaşkanı  adayı Meral Akşener’e ait olan İşbankası hesabına , yarın saat 14:00’de,Pamukkale İlçe Teşkilatı ve Merkezefendi İlçe Teşkilatı, Yönetim  Kurulu ve Üyelerin katılımlarıyla destekleme aktivitesinin yapılacağı, Çınar meydanında, Atatürk caddesinde üzerindeki İşbankasında aktivitenin yapılacağı ve herkesin davetli olduğunu dile getirildi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.