İYİ Parti'den Binali Yıldırım Pankartına Tepki

İYİ Parti'den Binali Yıldırım Pankartına Tepki

İyi Parti Merkezefendi İlçe Başkanlığı tarafından Usulsüz Propaganda gerekçesi ile Binali Yıldırım’ın propagandasının yapıldığı afişlerin toplatılması için dilekçe verildi.

A+A-

Verilen dilekçede şu ifadeler kullanıldı

12/06/2019 günü itibariyle AKP Denizli İl Başkanlığı tarafından Makamınızın idari görev ve yetki bölgesi içerisinde Denizli İl Merkezinin muhtelif yerlerine YSK tarafından iptal edilen ve İstanbul ili Merkezinde tekrarlanacak olan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimleri ile ilgili bir takım afişler asılmıştır.

Muhterem makamınızın Akp Denizli İl Başkanlığınca yapılan bu kanunsuz ve usulsüz propagandanın İVEDİLİKLE SONLANDIRILMASI ve ihbara konu usulsüz AFİŞLERİN TOPLATILMASI yönünde karar verilmesini talep ediyoruz.

İlimiz seçim bölgesi içerisinde her hangi bir seçim bulunmadığından, iş bu ihbar ve talep dilekçemiz tarihi itibariyle usulsüz afişlerle reklamı yapılan Binalı Yıldırım isimli şahsın Türkiye Cumhuriyeti Devletinin "Yürütme Erki" kapsamında her hangi bir görevi bulunmadığından AKP Denizli İl başkanlığının astığı AFİŞLERİN ve yaptığı propagandanın HER HANGİ BİR KANUNİ DAYANAĞI YOKTUR.

SONUÇ ve TALEP

Yukarıda dolaylı şekilde açıklamaya çalıştığımız gerekçelerle ilimizle ilgisi bulunmayan İstanbul Seçimlerine dair üzerinde Binali Yıldıran isimli şahsın resimleri bulunan Usulsüz, propaganda afişlerinin toplatılması yönünde karar verilmesini ve makamınızın emirleri doğrultusunda kolluk eliyle uygulanmasını İlçe Başkanlığımız adına talep ediyoruz

64584710_2373591912965251_1549181002721525760_n.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum