İYİler Yarın Seçim Varmış Gibi Çalışıyor

İYİler Yarın Seçim Varmış Gibi Çalışıyor

Yİ Parti Denizli teşkilatı son günlerde ki hareketliliğiyle dikkatleri üzerine çekiyor.

A+A-

İYİ Parti Denizli İl Teşkilatı son günlerde tüm ilçelere çıkarma yaptı. Pandemi döneminde de sosyal sorumluluk projeleriyle sık sık gündeme gelen İYİ’ler, bu kez de ilçelerde ki çalışmalarıyla dikkat çekiyor.

Vekiliyle, Gik Üyesiyle, İlçe Başkanları ve teşkilatlaryla birlikte seçim varmışçasına çalışmalarını sürdüren İYİ Parti Denizli İl Başkanı Raziye Akışık, yapılan çalışmaların nedenini anlattı.

Tüm Birimlerimizle Sahalardayız

İYİ Parti Denizli İl Başkanı Raziye Akışık önderliğinde yarın seçim varmış gibi Denizli’nin nabzını tutan İYİ Partililer, esnafları dinleyip vatandaşlarla bir araya geliyor. Vekiliyle, İl Başkanıyla, Gik üyesi, ilçe başkanları ve partililerle birlikte tüm teşkilatı sokaklarda gören vatandaşların ise aklında tek soru işareti var oda erken seçim. ‘Erken seçim mi var?’ sorularıyla karşı karşıya kalan partililer ise ‘Seçim olmasada, seçim varmış gibi çalışacak, her daim yanınızda olacağız’ yanıtlarıyla vatandaşların takdirini kazanıyor.

Saha ve ilçe çalışmalarıyla ilgili bilgi aktaran İYİ Parti Denizli İl Başkanı Raziye Akışık, “İnsanların sadece iyi günlerinde değil, kötü günlerinde de yanında olduğumuzu bilmelerini istiyoruz. Pandemi döneminde insanlar dışarıya çıkmaya korkarken, biz hep onların yanında olmaya çalıştık. Sahada olan çalışmalarımız hiç durmadan devam ediyor.

Vekilimiz, teşkilat üyelerimiz, ilçe başkanlarımız, parti üyelerimiz ve gönüllülerimizle birlikte tüm vatandaşlara ulaşacak, bıkmadan usanmadan çalışmalarımıza devam edeceğiz. Sahada bizi görenlerin en çok sorduğu soru ‘Erken seçim mi var’. Vatandaşlar alışmış siyasi parti temsilcilerinin seçim zamanında çalışma yapmalarına. Hayır güzel kardeşim yarın seçim mi var bilemeyiz ama biz her daim seçim varmış gibi çalışacağız. Biz Denizli’nin en ücra köyünde ki Hatice teyzemizin de elini öpeceğiz, en yakın mahallemizde ki Ahmet kardeşimin de düğününe gideceğiz. Sıkılmadık el, çalmadık kapı, dinlemedik dert, çözmedik sorun bırakmayacağız. Koltuklarında rahat oturanlardan olmadık çok şükür, ama herkesin evinde rahat uyuması için elimizden geleni yapacağız. Bu nedenle her ilçeye ziyaretlerimizi sürdürüyor, akşam Denizli’de olmadık bir kapıyı çalıp tanımadığımız insanların misafirleri oluyoruz. Sarayda çizilen pembe tablonun aksine her çaldığımız kapıdan bir dert, her elini sıktığımız vatandaştan yardım çağrısı duyuyoruz.

Biz bu güzel insanların iyi yaşamaları için elimizden geleni yapacağımıza söz veriyoruz. Tüm teşkilatlarımızla birlikte, Denizli’nin her mahallesinde, tüm ilçelerinde, tanımadığımız kimse kalmayıncaya dek ziyaretlerimize devam edecek, her daim onların yanında olduğumuzu görünceye kadarda durmayacağız. İYİ Parti’nin bu ülkenin geleceğinin teminatı olduğunu 7’den yetmişe anlatacak, herkesin İYİ olması için uğraşacağız. Vatandaşlarımız bize oy versinler vermesinler önemli değil, biz herkesin gözünde İYİ olarak kalalım yeter” açıklamalarında bulundu.

thumbnail-07fd11bc-250d-42d7-8a47-008b40f70797.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.