İzleyenlere Sürpriz Yaptı

İzleyenlere Sürpriz Yaptı

Pamukkale Belediyesi, sufi felsefe ışığında gençlere pozitif bakış açısı sağlayan Sufi Yazar Neyzen Hakan Mengüç’ü gençler ile bir araya getirdi.

A+A-

GÜRLESİN, MENGÜÇ’Ü MAKAMINDA AĞIRLADI

Sufi Yazar Neyzen Hakan Mengüç ve ekibini makamında konuk eden Başkan Gürlesin, kendilerini Pamukkale’de gördükleri için mutlu olduklarını dile getirdi. Başkan Gürlesin, Mengüç’e Pamukkale ilçesi ile alakalı bilgiler verip, belediye olarak ilçeye kazandırmış oldukları projeleri anlattı. Denizli iline daha önce de geldiğini belirten Hakan Mengüç, Denizli’nin güzel bir değişim yaşadığını vurgulayarak, Pamukkale’ye yeniden hayran kaldığını söyledi. Mengüç, bilhassa Pamukkale Belediyesi’nin gençlere kazandırmış olduğu sosyal tesislerden bir tanesi olan Pamuk Kafe Üniversite & Kitap Kafe’ye hayran kaldığını ifade ederek kahvaltıyı orada yaptıklarını, kitaplarını da orada imzalayacağını, konuşan Bank’larda ki şiirlerin, çevresel düzenlemenin gerçekten farklı ve güzel olduğunu ve emeğiniz geçen herkese teşekkür ettiğini dile getirdi.

MENGÜÇ, PAÜ’DE GENÇLERLE BULUŞTU

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin’i ziyaretinden sonra, PAÜ Kongre ve Kültür Merkezi’nde gençler ile buluşan Hakan Mengüç, hemen hemen 2 saatlik bir süre sahnede kalıp, sufi felsefesi, pozitif düşünce, gibi pek çok konulardan bahsetti. Söyleşi esnasında, izleyenlere sürpriz olarak da ney dinletisi sunup, kendisine bir de semazen eşlik etti. Söyleşinin ardından Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, Sufi Yazar Neyzen Hakan Mengüç’e günün anısı için plaket verdi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.