Jandarma Güven ve Gurur Kaynağımızdır

Jandarma Güven ve Gurur Kaynağımızdır

Denizli Valisi Ali Fuat Atik “Jandarma teşkilatı’nın kuruluşunun 183. yıl dönümü münasebeti ile bir mesaj yayımladı.

A+A-

Vali Atik’in kutlama mesajı şöyle:

Kurulduğu günden bugüne vatanımızın her bir köşesinde al bayrağımızın dalgalanması, huzur ve güvenliğimizin tesisi için gücünü yasalardan, desteğini aziz milletimizden alarak hiçbir fedakârlıktan kaçınmadan görevini ifa eden Jandarma Genel Komutanlığımızın kuruluşunun 183. yıl dönümünü kutlamanın gurur ve mutluluğunu hep birlikte yaşıyoruz.

Aziz Milletimizin birliği ve devletimizin bekası için yüksek vazife şuuruyla, kahramanca görev yapan Jandarma Teşkilatımız; terörle mücadeleden asayişe, düzensiz göçle mücadeleden, suçu önleyici tedbirlerin alınmasına, trafik güvenliğinden, faillerin adalete teslim edilmesine kadar üstendiği tüm kolluk faaliyetlerini disiplinli çalışma anlayışıyla yasalar çerçevesinde başarıyla icra etmektedir. Bu köklü kurumumuz kolluk faaliyetlerinin yanında sosyal projelerin yürütülmesinde ve her türlü olağanüstü durumda vatandaşlarımızla omuz omuza hizmet ederek her daim milletimiz için şefkat, güven ve gurur kaynağı olmaya devam etmektedir.  

Gazi Mustafa Kemal Atatürk: “Jandarma; her zaman yurt, ulus ve Cumhuriyete aşk ve sadakatle bağlı tevazu, fedakârlık ve feragat örneği bir kanun ordusudur.” diyerek milletimizin sinesinde mukaddes bir yere sahip olan bu güzide teşkilatımızın önemine değinmiştir.

Jandarma Genel Komutanlığımız, modernizasyon ve teknolojik yenilik açısından yeniden yapılama faaliyetlerini sürdürerek, donanımlı personeliyle üzerine düşen vazifeyi tam manasıyla yerine getirmeyi şiar edinerek, bu doğrultuda gece gündüz demeden diğer kolluk kuvvetlerimizle iş birliği yaparak yoğun mesai harcamakta, suça ve suçluya göz açtırmamaktadır.

Aziz milletimizin hizmetinde bu mukaddes görevi fedakârca ve başarıyla icra eden kahraman Jandarma Teşkilatımızı bugün olduğu gibi gelecekte de aynı şuur ve kararlılıkla çalışmalarını sürdüreceğine ve başarılarının artarak devam edeceğine yürekten inanıyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle; başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle, kahraman gazilerimizi şükranla anıyor, bu köklü ve onurlu teşkilatımıza emek vermiş olan ve vazifelerini fedakârca başarıyla sürdüren Jandarma Genel Komutanlığı mensuplarına başarılar diliyorum.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.