Jandarma Sosyal Projelerine 2 İlçede Devam Etti

Jandarma Sosyal Projelerine 2 İlçede Devam Etti

Denizli’de jandarma ekipleri tarafından gerçekleştirilen sosyal sorumluluk etkinlikleri Pamukkale ve Çal ilçelerinde devam etti.

A+A-

Konu ile alakalı jandarmadan şu açıklama yapıldı:

2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı Güz Dönemi Okulların açılması ile birlikte Aile İçi Şiddetle Mücadele ve Çocuk Kısım Amirliğince, Pamukkale Akköy Jandarma Karakol Komutanlığı sorumluluk alanında bulunan Akköy Merkez İlköğretim Okulunda eğitim-öğretim görmekte olan ilköğretim öğrencileri okul çıkışında ziyaret edilerek Kişisel Güvenlik Tedbirleri konusunda bilgilendirme yapılmış, öğrencilere Jandarma Çocuk Dergisi ve çeşitli hediyeler dağıtılmıştır.

Kadına El Kalkmaz

Çal İlçesi İsmailler Mahallesi Çarşı Caddesinde 09-10-11 Eylül 2022 tarihlerinde düzenlenen Bağbozumu Festivali kapsamında festival alanında bulunan yaklaşık 10.000 erkek vatandaşa Kadına El Kalkamaz videosu seyredilmiştir. Çal Kaymakamlığı ve Denizli İl Jandarma Komutanlığı Aile İçi Şiddetle Mücadele ve Çocuk Kısım Amirliği Koordinesinde icra edilen ve özellikle kadın astsubayların yürüttüğü proje kapsamında şu ana kadar 44.823 erkek vatandaşa bilgilendirme faaliyeti icra edilmiştir. Bilgilendirmeler yıl  sonuna kadar devam edecektir.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.