Jandarmadan Çok Önemli Kampanya

Jandarmadan Çok Önemli Kampanya

Kurban Bayramı tatili nedeniyle yaşanan kazaların en aza indirilmesi ve kazalarda yaşanan can kayıplarının ve yaralanmaların önüne geçilebilmesi maksadıyla "Kemerin ses getirsin" kampanyası başlatıldı.

A+A-

Bu kapsamda Denizli İl Jandarma Komutanlığı trafik timlerince sorumluluk bölgesindeki denetimler en üst seviyeye çıkarıldı.

Video İzletildi

Kemerin ses getirsin kampanyası doğrultusunda Tavas yol arama noktasında da İl Jandarma Komutanlığı Trafik Şube Müdürlüğü ve trafik timleri tarafından emniyet kemeri takmayan sürücü ve yolcular araçlarından indirilerek, arama noktasında oluşturulan stantta davet edildi. Burada emniyet kemerinin önemi anlatılarak tablet üzerinden emniyet kemerinin önemini anlatan videolar izletildi

Ayrıca çocuklara, kampanya kapsamında araçtakiler kemerini  takarken çekecekleri videoyu #kemerinsesgetirsin etiketiyle Twitter/Trafik Egm adresinde paylaşmaları, en çok beğeni alan 100 kişiye scooter ve kask hediye edileceği bildirildi. Billndirmeye katılan vatandaşlar ise Jandarma personelineçalışmalarından dolayı teşekkür etti ve kemerlerini takarak yollarına devam etti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.