JASAT Aynı Çeteyi 4. Kez Yakaladı

JASAT Aynı Çeteyi 4. Kez Yakaladı

Denizli’de JASAT hırsız karı kocaya ve gece yarasalarına demir yumruk indirdi.

A+A-

Konu ile alakalı Jandarmadan şu açıklama yapıldı:

Denizli ili Sarayköy ilçesinde 24 Ekim 2020 Tarihinde işyerinde meydana gelen Hırsızlık olayında 25.000 TL Değerinde Yüksek Gerilim Hattına ait demir malzemelerin çalınmıştır.

Sarayköy ilçe Jandarma Komutanlığı ve Jandarmanın dedektifleri olan Jandarma Suç Araştırma Timi JASAT tarafından geniş çaplı araştırma başlatılmış olup. 36 kamera 63 saat süre ile izlenilmiş ve olayda kullanılan 20 LT XX araç plakası tespit edilmiştir. Olayın (2) kişi (1) bayan, (1) erkek tarafından gerçekleştirildiği belirlenerek Jandarma Dedektiflerince şüphelilerin kimlikleri de tespit edilerek fiziki takibe başlanılmış DEMİR YUMRUK adı verilen operasyonda şüpheli (2) şahıs olayda kullandıkları araç ile Sanayi Bölgesinde yakalanmıştır.(Şüpheli Ihsan T. Yakalanmamak için çatıya çıkmış çatıda saklanırken yakalanmıştır) (2) şahis Sevk edildiği Sarayköy Nöbetçi Mahkemesince tutuklanmışlardır.

Olayı gerçekleştiren şahıslar,

1. İhsan T. (30 yaşında, 69 suç kaydı, halen hırsızlıktan aranıyor)

2. Seher T. (26 yaşında, 22 suç kaydı, 3 farklı suçtan aranması mevcut)

2017 ve 2018 yıllarında yakalanan ve kendilerine Gece Yarasaları ismini veren çetenin üyelerinin karı koca oldukları, 4. Kez Jasat timlerince yakalandıkları belirtildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.