Kaçakçıklar Yine Bozguna Uğradı

Kaçakçıklar Yine Bozguna Uğradı

Denizli emniyeti bu sefer kaçak içki ve akaryakıt işini yapmak isteyenlerin peşindeydi.

A+A-

Denizli Emniyet Müdürlüğü KOM Şube Müdürlüğü görevlilerince tarafından Denizli merkezi ve ilçelerde Akaryakıt Kaçakçılığı ve Kaçak/Sahte Alkol suçunu işlemek isteyen şahıs ve organizasyonlara yönelik operasyonlar yapıldı.

Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince alınan istihbari bilgiler ve yürütülen çalışmalar doğrultusunda ilimizde Akaryakıt Kaçakçılığı ve Kaçak/Sahte Alkol üretimi ve satışı ile yasadışı yollarla gerçekleştirilmek istenen her türlü kaçakçılık faaliyetinin önlenmesi amacıyla operasyonel çalışmalara başlanıldı.

İlimizde kaçak akaryakıt satışının ve kullanımının önlenmesi amacıyla çalışmalar başlatıldı.Akaryakıt Kaçakçılığı ile mücadele kapsamında ilimizde bulunan bir nakliye firmasına ait yakıt deposunda gerçekleştirilen kontrollerde işyerinde 2 adet yer altı tankı içerisinde bulunan akaryakıt ve diğer akaryakıt tankları kontrol edildi. KOM Şube Müdürlüğü görevlileri tarafından numune alınarak Ulusal Marker Ölçüm Cihazı ile yer altı tankında bulunan akaryakıtın yapılan ölçümünde geçersiz olduğu tespit edildi.Yapılan kontroller neticesinde tanklar içerisinde toplam 13.000 litreye yakın kaçak motorin akaryakıt bulundu.

84 Şişe Kaçak Alkol

Devam eden çalışmalarda ekiplerin yapmış olduğu tespitler neticesinde Sarayköy ilçesinde sağlıksız koşullarda alkollü içki üretimi yapan her türlü şahıs ve organizasyonlarla mücadele etmek amacıyla yürütülen çalışmalar neticesinde, tespit edilen şüpheli işyerlerinde,  ikametlerinde ve kaçak sahte alkollü içki üretim yeri olarak kullandıkları yerlerde kaçakçılık faaliyetinin sonlandırılması amacıyla ekiplerimizce operasyonel çalışmalar yapıldı. Kaçak/sahte alkol üretimi ve satışı yapan şüpheli şahısların kaçak alkol ticaretini işyerleri aracılığı ile müşteri bularak depo olarak kullandıkları ikametlerinden yaptıkları tespit edildi. Yapılan aramalarda bandrolsüz toplam 84 şişe kaçak/sahte alkol bulundu.

2 Kişi Hakkında İşlem

Operasyonlar neticesinde yakalanan 2 şüpheli şahıs hakkında Kaçakçılıkla Mücadele Kanunu’na Muhalefet suçundan adli işlem yapıldı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.