Kaçamadılar, 5 Kişi Tutuklandı

Kaçamadılar, 5 Kişi Tutuklandı

Kaçamadılar, 5 Kişi Tutuklandı

A+A-

Denizli Emniyet Müdürlüğü görevlilerince uyuşturucu madde ticareti yapmak isteyen şahıs ve organizasyonlara yönelik Denizli genelinde farklı nokta ve güzergahlarda operasyon yapıldı. Şüpheli araçlar tek tek kontrol edildi.

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince Denizli'nin Vatan Bulvarı üzerinde durumundan şüphelenilen bir araca “dur” ihtarı yapıldı. İkaza uymayarak ilimiz merkez istikametine doğru kaçmaya başlayan araç Zümrüt mahallesi dolaylarında yakalandı. Araçtan inmemek için direnen şüpheli şahıslar (F.B.), (Ş.E.), (H.M.A) ve (S.Ç.) etkisiz hale getirildikten sonra narkotik suçlarla mücadele şube müdürlüğü görevlilerince aracın tüm bölmeleri titizlikle arandı. Aracın alt bölümünde şüphelilerin kaçırmaya çalıştığı 4 paket eroin maddesi bulundu.

20.01.2017 günü gece saatlerinde İlimiz Sarayköy ilçesi İzmir-Denizli Karayolu üzerinde yürütülen bir diğer çalışmada ise il merkezinden uyuşturucu madde temin ederek Sarayköy ilçesine sevk etmek isteyen bir şahıs yakalandı. (Y.B.) isimli şüphelinin çorap içerisine sararak cebine sakladığı 500 adet ecstasy hapa el konuldu.

Denizli İl Emniyet Müdürlüğü görevlilerince yürütülen başarılı çalışmalar neticesinde 500 adet ecstasy hap, 26 gram eroin maddesi, 1,9 gram metamfetamin maddesi ele geçirildi.

Uyuşturucu madde ticareti suçu şüphesiyle göz altına alınan ve Emniyet Müdürlüğündeki soruşturmaları tamamlanarak adli merciler önüne çıkartılan (F.B.), (Ş.E.), (H.M.A), (S.Ç.) ve (Y.B.) isimli (5) şüpheli şahıs tutuklandı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.