Kadın 54. bölüm full tek parça izle FOX TV

Kadın 54. bölüm full tek parça izle FOX TV

Kadın 54. bölüm ile FOX TV'de. Kadın 55. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kadın 54. son bölüm izle linki FOX TV'de.

A+A-

Kadın 54. bölüm ile FOX TV'de. Kadın 55. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kadın 54. son bölüm izle linki FOX TV'de.

Kadın 54. yeni bölümünde ; Bahar ve Nezir'e Sarp'ı korur. Sarp'ı öldüreceğini söyleyen Nezir'e bunu yaptığında huzur bulamayacağını söyler.

Nezir, Sarp ile oyun oynamak amacındadır. Doruk'u Bahar'dan alan Nezir, imalarıyla hem Sarp'ı hem de Bahar'ı mahveder. Nezir'in Doruk'a bir şey yapıp yapmayacağı ise henüz bilinmemektedir.

KADIN 54. BÖLÜM ÖZETİ

Arif, Bahar’ı korumak için polise gerçekleri anlatmaması üzerine hapse girer. Bu iftiradan kurtulmanın tek yolu ise iyi bir avukattır. Arif kimseye bir şey anlatmamakta kararlı olsa da, avukatıyla tanıştıktan sonra büyük bir şokla karşılaşacaktır.

Kadın 54. bölüm full tek parça izle

Nezir’e teslim olan Sarp ise ölüme bir adım daha yaklaşmıştır. Buna karşı Nezir’den ailesini serbest bırakmasını ister ama unuttuğu bir şey vardır. Nezir onu sadece öldürmek değil, aynı zamanda kendi çektiği acıları çektirmek istiyordur.

KADIN SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Dağ evinin yerini öğrenen Nezir, eve geldiğinde Sarp’ı göremeyeceği için büyük bir hayal kırıklığına uğrayacaktır. Sarp’a karşı daha da güçlenmek ve onu bir an önce bulmak için Pırıl’ı da kaçırır. Fakat Pırıl ile beraber elindeki tüm kozları da kullanmış olacaktır. 

Nezir’in artık cevabını istediği tek bir soru vardır; Sarp Çeşmeli nerede? Tüm olanlardan habersiz, kaza yapan Sarp ise bu kazadan sağ kurtulabilecek mi? Sağ kurtulsa da ailesini rehin alan Nezir’in elinden onları ve kendisini kurtarabilecek mi?

KADIN SON BÖLÜM İZLE

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.