Kadın 55. son bölüm full tek parça izle Fox TV

Kadın 55. son bölüm full tek parça izle Fox TV

Kadın 55. bölüm ile Fox TV'de. Kadın 55. son bölüm full izle tek parça linki Fox TV 'de. Kadın 55. bölümünün tamamını Fox TV üzerinden izleyebilirsiniz.

A+A-

Kadın 55. bölüm ile Fox TV'de. Kadın 55. son bölüm full izle tek parça linki Fox TV 'de. Kadın 55. bölümünün tamamını Fox TV üzerinden izleyebilirsiniz.

Başrollerinde Özge Özpirinçci ile Caner Cindoruk'un oynadığı Kadın dizisinin 55. son bölümü 26 Mart 2019 Salı akşamında saat 20.00'da Fox TV'de. Kadın 55. yeni bölümünde; Nisan annesine babasının nerede olduğunu sorar. Doruk ile bir oyun oynayacağını söyleyen Nezir, gözlerini bağlar. Nezir ile yemek masasında olan Bahar ile Pırıl'ın eli bıçağa gider.

KADIN 55. BÖLÜM ÖZETİ

Kardeşinin avukatı olduğunu öğrenmesiyle kafası karışan Arif’in bu süreçteki en büyük şanslarından biri Kısmet’tir. Olayı en ince detaylarına kadar inceleyen Kısmet, abisine atılan iftirayı çözene kadar bu işin peşini bırakmayacaktır. Araştırmaları sonucunda da Arif’in sırrına çok yaklaşan Kısmet, Arif’i hapishaneden kurtarabilecek midir?

Kadın 55.bölüm izle

Eli kolu bağlı olan Sarp, tüm olanların kendi suçu olduğunu düşündüğü için her geçen gün kendinden daha çok nefret eder. Bahar, Nisan ve Doruk’a belli etmemeye çalışsa da, Sarp’a bir zarar verilmesinden çok korkmaktadır. Sarp ile bir oyun oynayan ve bir seçim yapmasını isteyen Nezir ise, onun canını yakmak için birine zarar vermekte kararlıdır.

KADIN SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Bahar ile çocuklar Nezir'in eline düşer. Sarp çocuklarını kurtarmak adına Nezir'in yanına gider. Nezir ile konuşan Bahar, Sarp'ın ölmesini istemediğini söyler. Sarp artık ölüme bir adım daha yakındır.

Kadın 55.bölüm izle

Bahar da Sarp için oldukça endişelenir. Bahar, Nezir’e Sarp’ın katil olmadığını ve onun suçsuz olduğunu söyler. Arif, polisten bazı şeyler saklarken babası ile beraber cezaevine girer.

Nezir, Bahar’a Doruk’un akşam yemeğini onunla beraber yiyeceğini söyler. Arif ise kimseye bir şey anlatmazken avukatı ile tanıştıktan sonra onu ikinci bir şok daha bekler.

KADIN SON BÖLÜM FOX TV İZLE

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.