Kadın girişimcilere Büyükşehir desteği

Kadın girişimcilere Büyükşehir desteği

Denizli Büyükşehir Belediyesi Mikrokredi Ofisi, kadınların ev ekonomisine katkı sağlaması amacıyla 200 kadına toplam 200 bin TL destek verecek. 

A+A-

Denizli Büyükşehir Belediyesi Mart ayı Meclis Toplantısı AK Partili Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, başkanlığında gerçekleştirildi. Toplantıda gündemin 4. maddesinde yer alan yoksul kadınların kendi kendilerine gelir getirici faaliyette bulunmalarını sağlamak maksadıyla, Türkiye İsrafı Önleme Vakfı ile ortaklaşa hazırlanacak hizmet projesi çerçevesinde, 200 kadına toplam 200 bin lira sermaye vermek üzere protokol yapılmasına karar verildi.Oybirliği ile kabul edilen gündem maddesi hakkında konuşan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, bu desteğin bir bağış olmadığını vurgulayarak, "Bu kadınlarımıza vermiş olduğumuz bir katkı. Bu balık vermek yerine hanım kardeşlerimize balık tutmayı öğretmektir. Bugüne kadar 4 bin 925 girişimci kadına destek verdik" diye konuştu. 

 Mikrokredi Ofisi'nin sadece Denizli merkezde değil tüm ilçelere de hizmet verdiğini ifade eden Başkan Zolan, "Bu desteği merkez dışındaki diğer ilçelerimizde bulunan kadınlarımıza da veriyoruz" dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.