Kadın Hayata Yön Verendir

Kadın Hayata Yön Verendir

Kadın Hayata Yön Verendir

A+A-

Kısa adı LAFOT olan Laodikya Fotoğraf Topluluğu çalışmalarına başladığı günden bu güne geçen yedi yılda 7. sergisini açıyor.

Geleneksel hale gelen ve yılda bir kez tüm üyelerin katılımına açık olan sergide bu yıl tema: KADIN olarak belirlendi.

 

Yüzden fazla üyesi bulunan LAFOT'un bu sergiye 36 topluluk üyesi 63 fotoğrafıyla yer aldı. Grup içi eğitimler, konulu atölye tçalışmaları, fotoğraf gezileri gibi etkinlikler düzenleyen grup aylık grup içi yarışmalar ve sunumlar yaparak üyeler arası iletişimi geliştirmeyi hedefliyor.

 

KADINA YOL VER, O, YAŞAMA YÖN VERİR!

Slaganıyla seyirci karşısınıa çıkacak olan grup üyeleri toplumun her kesiminden ve hemen her ortamdan yakaladıkları kadın fotoğraflarını sergiliyorlar.

Kentsel yaşamdan kırsala, geleneksel yaşamdan modern yaşama, sanatsal faaliyetlerden orman işçiliğine kadar genç-yaşlı her ortamdan kadınların fotoğrafları izleyicinin beğenisine sunuluyor.

"8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü" ne farklı bir bakışla katkı veren sergide bir çok farklı meslek grubundan kadın fotoğrafçılarda yer alıyor.

 

LAFOT'un çalışmalarına katılmak isteyen fotoğraf meraklıları için sosyal medya üzerinden gruba ulaşabiliyor. Bu sergi sonrası LAFOT Denizli dışında da sergiler açacak, fotoğraf amaçlı eğitim ve uygulama çalışmalarını sürdürecektir.

 

9 Mart 2018 Cuma günü saat 17.30 da Denizli Büyükşehir Belediyesi Turan Bahadır Sergi Salonunda açılacak olan sergi 15 Mart 2018 Perşembe gününe kadar ziyaret edilebilecek.

Sergi hafta sonu da dahil olmak üzere her gün saat 09 00 ile 19.00 arası açık kalacak.

 

Tüm Denizlili Sanatseverleri sergimize davet ediyoruz.

 

 

Zeki AKAKÇA

LAFOT Sorumlusu

Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.