Kadın Meclisi Yaşlı Ve Hükümlüleri Unutmadı

Kadın Meclisi Yaşlı Ve Hükümlüleri Unutmadı

Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi, Anneler Günü nedeniyle düzenlendiği etkinlikler kapsamında, Nikfer Huzurevi ve Bozkurt Cezaevini ziyaret etti.

A+A-

Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi üyeleri, Anneler Günü kapsamında Nikfer Huzurevi ve Bozkurt Cezaevini ziyaret etti. Nikfer Huzurevi ziyaretine, Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Bilsen Özen, Tavas Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Sıdıka Karayürek ve Kadın Meclisi üyeleri katıldı.

Tavas Kent Konseyi üyeleri ile birlikte Nikfer Huzurevi sakinleri ile bir araya gelen Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi üyeleri yaşlılarla bir süre sohbet etti. Huzurevi sakinlerine karanfil dağıtan Kadın Meclisi üyeleri yaşlılar ile birlikte şarkılar söyleyip eğlendi. Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi üyeleri, Bozkurt Cezaevi'ni de ziyaret etti. Denizli Büyükşehir Belediyesi Konservatuar sanatçılarının da katıldığı etkinlikte şarkı ve türküler seslendirildi. Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Bilsen Özen, huzurevi ve cezaevini ziyaret ederek kadınlarla bir araya geldiklerini belirterek, "Kadın Meclisi olarak bundan sonraki süreçte de çeşitli etkinlik ve programlarla kadınlarımızın yanında olmaya devam edeceğiz" dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.