Kadınlar El Emeği, Göz Nuru Eserlerini Sergiledi

Kadınlar El Emeği, Göz Nuru Eserlerini Sergiledi

Denizli Büyükşehir Belediyesi'nin verdiği ücretsiz kurslar arasında yer alan "Giyim ve Aksesuar Tasarımı Kursu" öğrencilerinin el emeği göz nuru eserleri beğeniye sunuldu.

A+A-

Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından verilen ücretsiz kurslar arasında yer alan Giyim ve Aksesuar Tasarım Kursu öğrencisi kadınlar yıl sonu sergisi açtı. Yenişehir Spor Merkezi'nde düzenlenen sergide, Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından 2014-2015 eğitim öğretim sezonunda ücretsiz olarak açılan Giyim ve Aksesuar Tasarım Kursu'na katılan 25 kursiyerin ürettikleri eserler yer aldı. Serginin açılışına, Denizli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Gökoğlan, Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Hüdaverdi Otaklı, kursiyerler ve davetliler katıldı. Genel Sekreter Yardımcısı Gökoğlan, el becerilerini geliştirmeye katkı sağlayan kursun ekonomik olarak aile bütçesine de destek olduğunu belirterek, "Denizli Büyükşehir Belediyesi sadece giyim ve tasarım alanında değil bir çok branşta da ücretsiz eğitimler düzenliyor" dedi.

 

Aile bütçesine katkı

 

Gökoğlan, konuşmasını şöyle sürdürdü: "Bu ürünler gerek hatıra olarak kalacak, gerekse satışı yapılarak aile bütçenize katkı sağlayacak. Denizli Büyükşehir Belediyesi olarak bizler sizlerin bu ürünleri satarak geçiminize katkı sağlamanızı amaçlıyoruz. Sosyal anlamda da kadınlarımız kendilerini geliştirmelerinin yanı sıra bu kurslarda yeni arkadaşlıklar da kuruyor." Sergilenen el emeği göz nuru ürünlerin oldukça güzel olduğuna dikkati çeken Gökoğlan, "İnşallah bu başarılı çalışmalarınız devam eder" dedi. Eserleri tek tek inceleyen Genel Sekreter Yardımcısı Gökoğlan, ürünlerin yapımı hakkında bilgi aldı. Sergide eski ve yıpranmış kumaşların yanı sıra yeni kumaşlardan ve eşyalardan yeni elbiseler, çantalar, önlükler, çocuk giyimi ve oyuncak olmak üzere çok sayıda el ürünü sergilendi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.