Kadınlar hayatın her alanında daha çok yer almalı

Kadınlar hayatın her alanında daha çok yer almalı

Denizli Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Tefenlili 8 Mart Dünya Kadınlar Günü vesilesiyle bir mesaj yayımladı.

A+A-

Başkan Tefenlili kadınların toplum için önemine dikkat çekerken, kadına yönelik şiddetin son bulmasını temenni etti.

Kadınların toplumun temel taşı olduğunu kaydeden Başkan Tefenlili, kadınların siyaset ve ekonomi başta olmak üzere hayatın her alanında daha çok yer alması gerektiğini söyledi. Başkan Tefenlili mesajının devamında şu görüşlere yer verdi:

Gayret Göstermeliyiz

“Toplumumuzun kalkınmasında büyük bir öneme sahip olan kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü en samimi, içten duygularımla kutluyorum. Onların ellerinin değdiği her şeyin daha güzel olduğunu görüyoruz. Kadınların ekonomide, siyasette, sosyal hayatta daha çok yer alması için hep birlikte gayret göstermeliyiz.

Tarih boyunca kadınları başının üstünde tutan bir millet olarak onlara uygulanan şiddetin son bulması için de gayret göstermeli, kadın şiddetine yönelik farkındalığı arttırmalıyız.

Bu duygu ve düşencelerle başta şehit anneleri ve eşleri olmak üzere, toplumumuzu ve hayatımızı güzelleştiren tüm kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar gününü bir kez daha tebrik ediyor, onlara hayatları boyunca mutluluklar diliyorum”.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.