Kadınlar LÖSEV Etkinliklerinde Moral Buldu

Kadınlar LÖSEV Etkinliklerinde Moral Buldu

LÖSEV, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde lösemili ve kanserli çocukların anneleri ve kadın kanser hastaları için Türkiye’nin dört bir yanında moral etkinlikleri düzenledi.

A+A-

Sadece Kadınlar Günü ve Anneler Gününde değil, yılın her gününde LÖSEV için KADIN çok önemli. Vefakar ve cefakar LÖSEV Anneleri,  yüzde doksanı kadın çalışandan oluşan LÖSEV Personeli, sayıları milyonlara varan LÖSEV in Kadın Gönüllüleri ile LÖSEV, tüm Türkiye’de bir çok etkinlikle Kadınlar Gününü kutladı.

Moral Buldular

Ankara başta olmak üzere, İstanbul, İzmir, Bursa, Eskişehir, Kayseri, Adana ve Samsun şubeleri ile temsilciliklerinin bulunduğu illerde yüzlerce LÖSEV ‘li Kadın kendilerine özel, sürpriz etkinliklerde moral buldular. LÖSEV’li kadınlar birkaç saatliğine de olsa hastalıktan, koşturmacadan, gündelik dert ve sıkıntılardan uzaklaşıp keyifli saatler geçirdiler.

Ankara, İstanbul Eskişehir Adana’da Emek Atölyesi Sergileri ve etkinlikler, Kayseri – Ürgüp Hotel ‘de kahvaltı ve şehir turu, İstanbul ‘da Elite World Asia Hotel ’de yazar Deniz Alayat’ın Kadınlar Günü Söyleşisi, Samsun’da Pasta yapım atölyesi ve seminer, Bursa Kahvaltı ve Sanat atölyesi etkinliği, İzmir’li bloggerllarla buluşma. 

LÖSEV tüm kadınların bu anlamlı gününü kutluyor ve “Her güzel şey bir kadınla başlar” diyor…

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.