"Kadınlara verilen önemi bir güne sığdıramayız"

"Kadınlara verilen önemi bir güne sığdıramayız"

Acıpayam Kaymakamı Mustafa GÜRBÜZ ve  Acıpayam Belediye Başkanı Dr. Hulusi  Şevkan  8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle  karanfil dağıttı. 

A+A-

Kaymakam Gürbüz ve Başkan Şevkan, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla pazaryerini ziyaret edip bayanların “8 Mart Dünya Kadınlar Günü”nü kutlayarak, karanfil takdim etti. 

Acıpayam Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğü tarafından Cumhuriyet Meydanında kurulan standı ziyaret eden ilçe protokolü tanıtımı yapılan KADES (Kadın Acil Destek Uygulaması)’nın önemine değindi.  

Ziyaretler kapsamında Acıpayam - Çameli ve Serinhisar İlçeleri Kadın Girişim-Üretim Kooperatifini de ziyaret eden Kaymakam Gürbüz, burada görevli olan kadınların gününü kutlayarak karanfil hediye etti. 

Kadınlara verilen önemi bir güne sığdırmanın mümkün olmadığını belirten Acıpayam Kaymakamı Mustafa Gürbüz, Türk toplumunda ve aile yaşamımızda çok seçkin ve saygın yeri olan kadınlarımızın bu anlamlı ve özel günlerini içtenlikle kutlarken, bütün kadınlarımıza sağlıklı, huzurlu, başarılı, her türlü şiddetten uzak mutlu bir hayat diledi. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.