Kale Devlet Hastanesi Güçleniyor

Kale Devlet Hastanesi Güçleniyor

Denizli İl Sağlık Müdürlüğü’ne bağlı Kale Devlet Hastanesi'ne bir tanesi çocuk sağlığı ve hastalıkları uzmanı olmak üzere 4 yeni doktor atandığı öğrenildi.

A+A-

DENİZLİ (AA) - Hekim kadrosun gittikçe kuvvetlendiren Kale Devlet Hastanesi, 1 genel cerrahi, 1 dahiliye uzmanı, 2 aile hekimi, 2 diş hekimi ve 4 pratisyen hekim ile yapmış olduğu sağlık hizmetinde kadrosuna yeni atamalar yaptı.

Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Dr. Nil Fırat Gürhan ve 3 yeni pratisyen hekimin de göreve başlamış olduğu ilçede vatandaşın ihtiyacı olan sağlık hizmetinin yerinde ve hızlı bir biçimde sağlanması amaçlanıyor.

Bu Alanlar Çok Önemli

Konu hakkında açıklama yapan yetkililer bilhassa en çok başvuru yapılan genel cerrahi, çocuk sağlığı ve hastalıkları, dahiliye uzmanlarıyla  diş ve aile hekimlerinin ilçede görev yapmasının çok önemli olduğunu belirttiler. Bu amaçla ilçe halkının merkeze gitmeden yerinde tedavi hizmeti alması ve devamlılığın sağlanması yönünde önemli bir kazanım olduğunu belirten yetkililer vatandaşların hızlı, etkili ve kolay ulaşılabilir sağlık hizmeti alarak, merkez hastanelere ya da çevre illere sevk edilmek zorunda olan hasta sayısını azaltmanın temel hedefleri olduğunu belirttiler.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.