Kale'de 4 Gün Boyunca Festival Heyecanı

Kale'de 4 Gün Boyunca Festival Heyecanı

Denizli'ye bağlı Kale ilçesinde, kendi yöresinde yetişen ürünleri tanıtmak ve kaybolmaya yüz tutmuş  yöreye has ürünleri gün yüzüne çıkarmak amacı ile 18-21 Aralık tarihleri arasında festival düzenlenecek.

A+A-

Kale Kaymakamı Samet Serin,Kale Belediye Başkanı Mehmet Salih Sağınç ve Kale Esnaf Odası Başkanı ve Kale Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanı İlyas Barcın, Gazeteciler cemiyetinde düzenledikleri ortak basın toplantısı ile, Denizlilileri festivale davet ettiler.

Kale Kaymakamı Samet Serin Çarşamba günleri ilçede kurulan yöresel pazarın yanında ilk defa düzenleyecekleri ve 32 mahallede yetişen ürünlerin yer alacağı festivalin büyük ilgi görmesini beklediklerini söyleyerek, herkesi festivale davet etti.

4 Gün Sürecek

Kale Belediye Başkanı Mehmet Salih Sağınç ise, Kale ilçeli olan yerel sanatçıların da festival kapsamında konserler vereceğini ifade ederek, 4 gün sürecek festivalin ilçeye yeni bir soluk getireceğine inandığını ifade etti.

Kale Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanı İlyas Barcın da ilçeye bağlı mahalle muhtarları ile birlikte hareket ederek, her mahallenin festivale katılımını sağlayacaklarını ifade ederek, 4 gün sürecek festivale 20 bin kişinin iştirakini beklediklerini kaydetti.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.