Kaleli Kuaförden Show ve Beyaz TV'ye Sert Tepki

Kaleli Kuaförden Show ve Beyaz TV'ye Sert Tepki

Beyaz Tv ve Show Tv’de çıkan “kaçak traş örgütü” haberine Kaleli kuaför İmran Çakmakçı çok sert bir tepki gösterdi.

A+A-

Korona virüs tedbirleri kapsamında kapatılan berberlerin bazıları traş yaparken yakalanmışlardı. Bu haberlerin “kaçak traş örgütü” şeklinde lanse edilmesi Kaleli kuaför İmran Çakmakçı’yı çok sinirlendi. Kaleli esnaf tepkisini şu ifadelerle dile getirdi.

“Beyaztv’de çıkan kaçak traş örgütü çökertildi haberini ve Show Tv’deki tıraş çetesi haberini esefle kınıyorum. Biz ki Selmani Pak Hz gibi bir piri olan kutlu bir görevi icra ediyoruz. Berber meslektaşlarımıza bu çirkin ifadelerle yapılan haber berber ve kuaför camiasını derinden üzmüştür. Kılı kırk yarıp her bir makas darbesin de alın teri olan çok değerli ustalarımızdan kalfa ve çıraklarımız olmak üzere camiamız dan derhal özür dilenmelidir. Haber de habercilik de bu değil.  Küresel Covit-19 salgınından berber kuaför ve güzellik işletmecileri büyük darbe almış, ekmek tekneleri devletimizin almış olduğu kararla ikinci bir emre kadar kapatılmış, berber ve kuaför camiası kirasını ödeyemez Bağkur’unu yatıramazken; ekonomik sıkıntı içinde boğuşan evine ekmek götüremeyen berber ve kuaför camiasını derinden yaralamıştır. Bu haberi esefle kınıyorum.”

Özür Dilediler

Alınan bilgilere göre bahsi geçen kanallara esnaf odalarından giden tepkilerin ardından kanallar yapılan haberden ötürü özür dilediler.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.