Kanadı Kırık Kargayı Tedaviye Aldılar

Kanadı Kırık Kargayı Tedaviye Aldılar

Çivril Belediyesi Sokak Hayvanları bakım ve rehabilitasyon Merkezi'nde, duyarlı vatandaşlar tarafından barınağa getirilen yaralı hayvanlar tedavi ediyor.

A+A-

Pamukkale Üniversitesi Atasay Kamer Meslek Yüksek Okulu öğrencileri okula giderken buldukları yaralı yavruyu kaldıkları yurtta bir gece baktıktan sonra Çivril Belediyesi veterinerlerine teslim ettiler. Ayağı ve kanadında kırık olduğu tespit edilen yavru karga veterinerler tarafından Sokak hayvanları kliniğine götürülerek pansuman tedavi altına alındı.

Belediyeden yapılan açıklamada, vatandaşlar tarafından kanadı kırılmış olarak bulunan karga ile dört yavru köpeğin Çivril Belediyesi Sokak Hayvanları kliniğinde tedavilerinin başlanıldığı belirtildi.

Yaralı karga yavrusunun ayağı ve kanadındaki kırık ile yaraların pansuman yapılarak, veterinerler tarafından bakıma alındığı kaydedildi. Ayrıca, hafta başında vatandaşlar tarafından bulunan dört yavru köpeğinde tedavisine başlandığı ve yavrular büyüdükten sonra aşıları yapılarak sahiplendirileceği bildirilirken karga yavrusunun da tedavisi tamamlandıktan sonra doğaya salınacağı ifade edildi. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.