Kanlı Gecenin Tüm Detayları Ortaya Çıktı

Kanlı Gecenin Tüm Detayları Ortaya Çıktı

Denizli’nin Pamukkale ilçesinde, bir eğlence mekanında müşteriyle müzisyen arasında çıkan silahlı ve bıçaklı kavgada, mekanda çalışan Denizlispor amigosu Haydar Varan yaşamını yitirirken, müzisyen de yaralandı.

A+A-

Olay, dün saat 23.00 sularında Çamlaraltı Mahallesi, 6051 sokaktaki bir restoranda gerçekleşti.

Rastgele Ateş Açtı

Restorana müşteri olarak gelen Mustafa D. ile müzisyen Seyhan D. arasında henüz tespit edilemeyen bir sebeple sözlü tartışma çıktı. Tartışmanın kısa zamanda kavgaya dönüşmesi ile Seyhan D., restoranın mutfağına gitti. Daha sonra müşteri Mustafa D.’de mutfağa gidince kavga sürdü. İddialara göre, Seyhan D. eline almış olduğu bıçakla kendini savunmak isteyince, Mustafa D.’de yanında taşıdığı tabanca ile  mutfakta rastgele ateş etti. Mustafa D.’nin tabanca ile ateş açması sonucunda, müzisyen Seyhan D. bacağından, mutfakta çalışan Haydar Varan ise göğsünden ağır şekilde yaralandı.

Restoranda silah sesleri işitilmes ile büyük bir panik yaşanırken, müşteriler üst katlara koştular. İhbar üzerine olay yerine polis ve ambulans gönderildi. Olay yerine gelmiş olan ambulans ile Pamukkale Üniversitesi Hastanesine kaldırılan Denizlispor amigolarından Haydar Varan, doktorların yaptıkları tüm müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi. Bacağından yaralanan Seyhan D.'nin ise tedavisi hastanede devam ediyor.

Polis ekipleri, olayın ardından kaçan Mustafa D.’yi yakalayıp, gözaltına aldığı ifade edildi. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.