Karaca: 1 Kasım’da CHP’nin zaferini kutlayacağız

Karaca: 1 Kasım’da CHP’nin zaferini kutlayacağız

7 Haziran seçimleri öncesinde ekibiyle birlikte sıkı bir çalışma sergileyen ve Denizli’yi TBMM’de milletvekili olarak temsil etme hakkı kazanan CHP Denizli Milletvekili Gülizar Biçer Karaca, seçim sonrasında da hız kesmeden çalışmalarını sürdürüyor.

A+A-

CHP Denizli Milletvekili Gülizar Biçer Karaca, seçimlerde gece gündüz demeden çalışan ekibiyle, Kurban Bayramı öncesinde kahvaltıda bir araya geldi.

Sonuçları değerlendiren ve 1 Kasım seçimleri için yeniden hazırız diyen ekip üyeleri, “Denizli’de AKP’nin 4 olan vekil sayısını 3’e düşürdük, CHP’nin2 olan vekil sayısını 3’e çıkardık. Denizli’den sizi TBMM’ye alkışlarla gönderdik, 1 Kasım’da yine göndereceğiz. Üstelik bu kez en az 4 vekille CHP’nin TBMM’de temsil edilmesi için gönüllü olarak çalışmamızı sürdüreceğiz” diyerek desteklerini ilettiler.

Yaşanan süreci değerlendiren ve CHP’nin seçim politikaları hakkında ekibine bilgi veren CHP Denizli Milletvekili Gülizar Biçer Karaca, “Çok yoruldunuz. Bu ülkenin AKP iktidarından kurtulması için emek verdiniz ve yeniden 1 Kasım için birlikte çalışma sözü veriyorsunuz. Bu ülkem için olduğu kadar benim için de çok değerli bir çaba. Hepinize teşekkür ediyorum. Biliyorum ki Denizli’de yine başaracağız. “Önce Türkiye” hedefiyle iktidara yürüyoruz. Türkiye’yi mahveden, dayatma ve zorlamalarla özgürlükleri kısıtlayan, söyledikleriyle yaptıkları, vaatleriyle icraatları birbirini tutmayan, halkın sorunlarına dönüp bakma gereği duymayan, milli vekil gibi kendini komik duruma düşüren açıklamalarla zavallılıklarını ortaya koyan, ‘her türlü milliyetçiliği ayaklar altına aldık’ diyerek teröristlerle masaya oturan, halay çeken, bugün ise milliyetçilikten dem vurup oy devşirmeye çalışan AKP’nin yöneticileri, dersini 1 Kasım’da alacak. Vatandaşımızı kandıramayacaklar.” dedi. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.