Karacasu İlçe Devlet Hastanesi, hizmete girmek için gün sayıyor

Karacasu İlçe Devlet Hastanesi, hizmete girmek için gün sayıyor

Aydın'ın Karacasu ilçesinde yapımı tamamlanan 10 yataklı Entegre İlçe Devlet Hastanesi, hizmet için gün sayarken, bölgede incelemelerde bulunan Aydın...

A+A-

Aydın'ın Karacasu ilçesinde yapımı tamamlanan 10 yataklı Entegre İlçe Devlet Hastanesi, hizmet için gün sayarken, bölgede incelemelerde bulunan Aydın İl Sağlık Müdürü Dr. Eser Şenkul; "Hastanemizin hizmete girmesiyle Karacasu'nun sağlık kalitesi daha da yükselecek" dedi.

Sağlık Bakanlığı yatırım programı kapsamında Aydın'ın Karacasu ilçesinde yapımı tamamlanan 10 yataklı entegre İlçe Devlet Hastanesi hizmete girmek için gün sayıyor. Bu çerçevede Karacasu'ya giden Aydın İl Sağlık Müdürü Dr. Eser Şenkul, hastanede incelemelerde bulunarak çalışmalarla ilgili yetkililerden bilgi aldı. Hastanenin en kısa sürede hizmete gireceğini ifade eden Müdür Şenkul; "Hastane inşaatımızın tamamlanması ile birlikte Karacasu ilçemizde sağlık alanında kalite daha da yükselecek ve vatandaşlarımız Sağlık Bakanlığı'nın belirlediği standartlarda sağlık hizmeti alacaklardır. Gelecek olan cihaz ve mefruşatların yerleştirilmesi ile hastanemiz yeni yerinde hizmet vermeye başlayacaktır. İlçemizde yapılan bu hastanemizle birlikte vatandaşlarımız sağlık hizmetine çok daha rahat bir şekilde ulaşabileceklerdir. Yeni hastane binamızın ilçemize, halkımıza hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

Hastane bünyesinde acil sağlık hizmetleri, aile sağlığı merkezi ve toplum sağlığı çalışmaları da bir arada yürütülecek ayrıca acil hastaların ilk müdahaleleri de bu hastanede yer alacak olan acil serviste yapılabilecek.

IHA

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.