Karahayıt'ta Naat Gecesinde Duygu Seli Yaşandı

Karahayıt'ta Naat Gecesinde Duygu Seli Yaşandı

KARAHAYIT’TA NAAT GECESİNDE DUYGU SELİ YAŞANDI Pamukkale Belediyesi’nin Karahayıt’ta Ramazan Geceleri etkinlikleri kapsamında hafta sonu sahne alan ezgi sanatçıları Fatih Koşan ve Mehmet Saraçoğlu, şiir ve ezgilerin yanı sıra, naat-i şerifle Peygamber

A+A-

Pamukkale Belediyesi’nin, 11 Ayın Sultanı Ramazan ayının manevi atmosferinin yaşatan etkinlikleri Karahayıt’ta Ramazan Geceleri adlı programlarıyla devam ediyor. Ramazan şenlikleri kapsamında birbirinden değerli sanatçılar ilçe halkıyla, sevenleriyle Karahayıt’ta buluşuyor. Ezgi şölenlerinden tasavvuf musikilerine, sema gösterilerinden ilahilere, dini sohbetlere kadar Karahatıy’ta Ramazan coşkusu sürüyor.

Programın hafta sonu gerçekleşen 12’nci etkinliğinde ezgi sanatçıları Fatih Koşan ve Mehmet Saraçoğlu, sahne alarak izleyenlere şiir ve ezgilerle duygu selinin yaşandığı muhteşem bir Ramazan akşamı yaşattılar. Sanatçılar Peygamber Efendimize atfedilen naat-i şerifleri seslendirerek, Peygamber sevgisini notaların diliyle izleyenlere anlattılar. Ezgi sanatçıları Fatih Koşan ve Mehmet Saraçoğlu, seslendirdikleri şiir ve eserlerin yanı sıra birçok dini hikaye de anlatarak geceye ayrı bir renk kattılar. Vatandaşlar programın sonunda büyük beğeniyle izledikleri sanatçıları ayakta alkışladı.

“GÖNÜLLERE SESLENDİLER”

Karahayıt’ta Ramazan Geceleri programıyla ilçede Ramazan ayının maneviyatına yakışır etkinliklerin devam ettiğini belirten Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, programın sonunda sahneye çıkarak sanatçılara teşekkür etti.

Ezgi sanatçıları Fatih Koşan ve Mehmet Saraçoğlu’nin şiir, ezgileriyle duygu yoğunluğu yaşattığını, Peygamber Efendimize atfedilen naat-i şeriflerle gönüllere seslendiklerini aktaran Başkan Gürlesin, sanatçılara içerisinde Kuran-ı Kerim, tespih ve asansın bulunduğu birer sanduka hediye etti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.