KARAKÖY’DE HALK TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

KARAKÖY’DE HALK TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Buldan’ın Karaköy Mahallesi’nde Kaymakam Turan Erdoğan ve Belediye Başkanı Mustafa Şevik’in katılımıyla Halk Toplantısı gerçekleştirildi.

A+A-

Buldan Kaymakamı Turan Erdoğan başkanlığında gerçekleştirilen Karaköy Mahallesi Halk Toplantısına, Belediye Başkanı Mustafa Şevik, Belediye Meclis Üyesi Mustafa Kemal Benli, İlçe Tarım ve Orman Müdürü Serdal Uğur katıldı. Karaköy Mahalle Muhtarı Osman Kocaman ve mahalle sakinleriyle bir araya gelen Kaymakam Erdoğan ile Başkan Şevik, istek ve taleplerini dinlediler.

Mahalle sakinleri, tütün başta olmak üzere kekik, meyve sebze yetiştiriciliği yapılan Karaköy’de 14 bin 950 dekan alanın yalnızca 60 dekarının sulanabildiğini belirterek “Arazilerimiz sulanabilirse hem ürün desenimiz çeşitlenecek hem de kekik ve tütün rekoltemiz artacak. Mahallemizin sınırları içerisinden geçen Koparan Deresi’nin beslediği Koparan Barajı’ndan biz yararlanamıyoruz. Yüzde 50’si mahallemiz sınırlarından geçen sudan biz de yararlanmak istiyoruz” diyerek destek istediler.

Kaymakam Erdoğan, en kısa zamanda bu konuyla ilgileneceklerini, sulama suyu meselesini çözeceklerine dair söz verdi.

BAŞKAN ŞEVİK’TEN GÖLET SÖZÜ

Başkan Şevik, üreticilerin sulama suyu sorunu çözmek için gölet projesini en kısa zamanda hayata geçireceklerini belirterek, Karaköy’e müjde verdi.

BELEDİYE YATIRIMLARINI ZİYARET ETTİLER

Karaköy kahvehanesinde gerçekleştirilen toplantının ardından Kaymakam Erdoğan ile Başkan Şevik, mahallede yapımı devam eden Sosyal Tesis alanında incelemelerde bulundu. Çelik konstrüksiyon montajı tamamlanan iki adet sosyal tesisin çevre düzenlemesinin ardından mahalle sakinlerinin hizmetine sunulacağını belirten Başkan Şevik, “Atıl durumdaki Karaköy İlkokulunun bahçesine iki ayrı sosyal tesis yapıyoruz. Ayrıca burada kantar kurularak üreticilerimize ücretsiz olarak destek sağlayacağız. Okul binalarının çatısını yeniledik. Burasını aşevi, gelin odası olarak değerlendireceğiz” diyerek çalışmalarla ilgili bilgi verdi.

BOĞAZÇİFTLİK SOSYAL TESİSİNE KAVUŞUYOR

Başkan Şevik, Karaköy Mahallesi ziyaretinin ardından Boğazçiftlik Mahallesi’nde çalışmaları devam eden sosyal tesis alanını ziyaret etti. Çalışmalarla ilgili bilgi alan Başkan Şevik’e Belediye Meclis Üyesi Mustafa Kemal Benli, MHP İlçe Başkanvekili Suat Özdemir, Mahalle Muhtarı Mehmet Şahin ile belediye birim müdürleri eşlik etti.

BAŞKAN ŞEVİK, AÇILIŞI YAPILACAK PROJELERİ İNCELEDİ

Başkan Şevik, Belediye Başkan Yardımcısı Veli Tokdemir, Belediye Meclis Üyesi Mustafa Kemal Benli ve belediye birim müdürleriyle birlikte Cumhuriyetimizin 100.yılını kutlayacağımız 29 Ekim Pazar günü açılışı gerçekleştirilecek olan Alparslan Türkeş Parkı’nda, Buldan Belediyesi Can Dostlar Kedi ve Köpek Misafirhanesi’nde incelemelerde bulundu. Projelerin açılışa hazır olduğunu belirten Başkan Şevik, “İlçemizin en prestijli parkı Alparslan Türkeş Parkı, bölgemizin en doğal barınağı Can Dostlar Kedi ve Köpek Misafirhanemiz ile Dr. Behçet Uz Konuk Evi 29 Ekim’de hizmete giriyor. İlçemize hayırlı olsun” diyerek tüm Buldanlı hemşehrilerini açılışa davet etti.

MİNÜBÜS ESNAFINI ZİYARET ETTİ

Başkan Şevik ve beraberindekiler Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından mevcut oto santral garajının yerine yapılması planlanan kültür merkezi, kapalı pazaryeri ve kafeteryaların bulunduğu oto santral garajı nedeniyle taşınacak olan minibüs esnafını ziyaretti. Esnafla bir süre sohbet eden Başkan Şevik, çalışmalarla ilgili bilgi verdi.

Başkan Şevik, “İlçemize yeni oto santral garajı ile itfaiye binası kazandırmak için çalışmalara başlayan Büyükşehir Belediye Başkanımız Osman Zolan ve ekibine teşekkür ederim” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.