Karan'dan Engelli Çalışanına Şilt !

Karan'dan Engelli Çalışanına Şilt !

Türk Yerel Hizmet- Sen Denizli Şubesi Engelliler Birimi Başkanı Emrah Karan Özverili Şekilde Çalışan Engelli Meslektaşına Şilt Verdi.

A+A-

Türk Yerel Hizmet– Sen Denizli Şubesi Engelliler Birim Başkanı ve aynı zamanda Acıpayam Engelliler Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Endüstri Mühendisi Emrah Karan yoğun kar yağışı nedeniyle Denizli Valiliği tarafından yayınlanan bildiri ile idari izinli sayılmasına rağmen işini aksatmamak ve vatandaşı mağdur etmemek adına mesai başlama saatinde işinin başında olan Merkezefendi Belediyesi engelli personeli İsmail Bozdağ’a bu taktire şayan hareketinden dolayı şilt taktim etti.

Şilt taktimi sırasında Türk Yerel Hizmet– Sen Denizli ve Muğla Bölge Başkanı Ergün Kırlı ile sendikanın Merkezefendi Belediye temsilcisi Özgür Çölgeçen hazır bulundu.

Karan yaptığı açıklamada engellilerin sadece 3 Aralık Dünya Engelliler Günü gibi yılda birkaç gün hatırlanması gereken ciddiyetsiz bir konu olmadığını ve Ülkemizde 7 milyona yakın doğuştan engelliye ilave olarak, son on yılda 1 milyon 7 yüz bin kişinin trafik kazalarından dolayı engelli duruma düşmesine, iş cinayetlerine dönüşen iş kazaları sonucunda da 60 binin üzerinde kişinin bu rakama ilave olmasına üzülerek şahit olduklarını ifade etti.

Engelli bireylerinde toplum içinde var olduklarını onlarında sevebildiklerini âşık olduklarını çalışabileceklerini ve hatta sağlıklı bir bireye göre daha hassas çalıştıklarını bu bembeyaz Denizli sabahında da meslektaşı İsmail beyin bize yaşattığı bu muhteşem örnek ile bir kere daha şahit olduklarını ifade eden Karan, kardeşimİsmail Bey istemese bugün işe gelmeyebilirdi. Ama o hem aldığı ücreti hak etmek hem de vatandaşların hizmet alma haklarını engellememek adına mesai saati başlamadan işinin başındaydı.Sağlıklı çalışabilen bireylerin ilgili müdürlerini arayıp ulaşımı bahane ettiği saatlerde İsmail beyin müdüründen yapması gereken işleri ile ilgili fikrini alması bizlere engellerin hala bedenlerden daha çok zihinlerde olduğunu bir kere daha üzülerek hatırlattı.

Sosyal dışlanmışlığın olmadığı bir Denizli istiyorsak bunun ilk yolunun zihinlerdeki engellerin kaldırılması gerektiğine inandığını ifade eden Karan, İsmail Beyin gerçekleştirdiği takdire şayan, özverili çalışmalarından dolayı kendisini kutladığını ve başarıların artarak devam etmesi temennilerinde bulunduğunu ifade etti.

Türk Yerel Hizmet– Sen Denizli ve Muğla Bölge Başkanı Ergün Kırlı, sendikanın Merkezefendi Belediye temsilcisi Özgür Çölgeçen veEngelli Birim Başkanı Emrah Karan,Merkezefendi Belediye personeli İsmail Bozdağ’a şilti taktim edip hatıra fotoğrafı çektirdiler.

 

 

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.