Kardeş Belediyeler Protokol İmzaladı

Kardeş Belediyeler Protokol İmzaladı

Çivril Belediyesi ile Beyoğlu Belediyesi arasında kardeş belediye proje kapsamında kurulan dostluk bağları imzalanan protokol ile taçlandı.

A+A-

Çivril Belediyesi ile  İstanbul Beyoğlu Belediyesi ; karşılıklı saygı, güven işbirliği prensibine dayanarak, ekonomik ve bilimsel-teknik, kültür, eğitim ve sağlık, alanlarında ''KARDEŞ ŞEHİR'' adıyla imzalanan protokol her iki belediye için de farklı ve faydalı  bir proje olacak.Bu kapsamda her türlü sosyal etkinlikte de  ortak hareket edecek olan kardeş belediyeler arasında kültürel dayanışma çerçevesinde karşılılıklı fikir istişarelerinde de bulunacak.

Çivril Belediye Başkanı  Dr.Gürcan Güven  “-BEYOĞLU Belediyesi ile imzaladığımız protokolün hayırlara vesile olmasını dilerim. Çivrilimiz İstanbul’da kültürel mirasıyla yaşamaya devam edecek.Çok yakında yapacağımız ortak projeler ile  her iki belediye renklenecek.Hayırlı olsun. İmzaladığımız bu protokolün güzel İlçemiz Çivril'e hayırlı olmasını diler, başta Beyoğlu Belediye Başkanımız Ahmet Misbah DEMİRCAN olmak üzere emeği geçen herkese çok teşekkür ederim.”dedi.

“DENİZLİ TÜRKİYENİN EN GÜZEL İLLERİNDEN,ÇİVRİL TÜRKİYENİN EN GÜZEL İLÇELERİNDEN BİRİ…”

Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, “-Belediyelerimiz her türlü kültürel mirası paylaşarak yaşatacağı gibi,teknik-bilimsel ve ekonomik alanda da birlikte ortak projelerimiz olacak .Denizli Türkiyenin en güzel illerinden ,Çivril Türkiyenin en güzel ilçelerinden biri.hayırlı olsun.” dedi.

Çivril Belediyesi bu proje kapsamında da hız kesmeden çalışmalarına devam etmeye, Çivrili tüm Türkiye’ye Dünyaya duyurmaya devam edecek.

 

Son olarak Çivril Belediye Başkanı  Dr.Gürcan Güven “-Artık bu projeden sonra Markalaşma yolunda zirveleşen yepyeni fikirler ve kültür birleşimi ile Çivrili adıyla ve sembolü haline gelen markalaşan “Elma”sıyla birinci sıralarda yer almasını sağlayacağız.Hayırlı olmasını ve memleketimize bereket getirmesini dilerim.Hayırlı olsun ”dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.