Kardeş Okul Projesi’nde İlk Etkinlik

Kardeş Okul Projesi’nde İlk Etkinlik

Denizli'de Sağlık Meslek Liseleri "Kardeş Okul Projesi" ile etkinliklere başladı.

A+A-

ic1-008.jpg

Denizli İl Milli Eğitim Müdürlüğü mesleki ve teknik eğitim şubesince Denizli’deki meslek liseleri arasında başlatılmış olan "Kardeş Okul  Projesi "  kapsamında Denizli’de tüm sağlık hizmetleri alanında eğitim veren  okullar daha önce eşleştirilmişti.

ic2-015.jpg

Bu çerçevede gerçekleştirilen toplantıda alınmış olan karar gereği Gültepe, Pamukkale, Acıpayam ve Tavas  MTAL ile Çivril Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri 06 Mart 2020 Cuma günü birlikte Atatürk ve Etnoğrafya Müzesi ile Denizli Eğitim Müzesini birlikte gezip, güzel bir gün geçirdiler.

ic3-005.jpg

Bilgilerini Pekiştirdiler

Çivril Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde projede koordinasyonu Okul Müdür Yardımcısı Can Özcan gerçekleştirdi. Özcan yapmış olduğu açıklamasında projenin öğrencilerin kaynaşması bakımından çok önemli olduğunu, ilk etkinliklerini güzel bir şekilde gerçekleştirdiklerini, öğrencilerin müze ziyaretlerinde teorik olarak öğrendikleri pek çok şeyi görerek pekiştirdiklerini ve bilginin kalıcı olması bakımından böyle bir etkinliğin çok yararlı olduğunu dile getirdi.

ic4-001.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.