Kardeşi AKİSHABER'e Konuştu...

Kardeşi AKİSHABER'e Konuştu...

Kardeşi AKİSHABER'e Konuştu...

A+A-

Dün akşam saatlerinde Denizli’nin Baklan İlçesinde meydana gelen olayda hayatını kaybeden Hüsam Karaçolak’ın kardeşi Nevzat Karaçolak AKİSHABER’e açıklama yaptı.

Yaptığı açıklamada;’’İlçemizde dün akşam saatlerinde meydana gelen, ağabeyimin hayatını kaybettiği olayla ilgili çıkan haberler tamamen asılsızdır, ağabeyimin define ararken değil kendi tarlası içinde diktiği ceviz ağaçlarını sulamak için yaptığı havuzun kenarında bulunan büyük bir kayanın havuz yapımına engel olduğu için dinamitle patlatması olayıdır.

Yanında bulunduğu iddia edilen yabancı uyruklu şahıs ise İranlı Jeoloji mühendisi ağabeyimin kiracısıdır. Kayayı patlakmak için yerleştirilen dinamitin aniden patlamasından dolayı ağabeyim öyle anlatıldığı gibi ağır değil, sadece 2 elinden yaralanmış 3 tane parmağı kopmuştu. Yanında bulunan arkadaşı ile birlikte kendi evine gelen ağabeyim çağrılan ambulansla Denizli’ye sevk edilmiştir.

Ambulansta Honaz’ın Kocabaş mahallesi yakınlarında ağırlaştığını ve kan kaybettiğini gören sağlık ekipleri kalp masajı yapıp hayata döndürmeye çalışmışlarsada ne yazık ki ağabeyim yolda hayatını kaybetmiştir. Olay tamamen bundan ibarettir, öyle haberlerde çıktığı gibi değildir. Şu anda otopsi yapılmak için Pamukkale Üniversitesi Tıp Fakültesi morgunda otopsi için bekletilen ağabeyim, otopsi yapıldıktan sonra ilçemizde defnedilecektir’’dedi.  

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.