Kayıp Liseli Kızlar Her Yerde Aranıyor

Kayıp Liseli Kızlar Her Yerde Aranıyor

Isparta ilinde sırra kadem basan 3 liseli kızın annesi, televizyondaki programa bağlandı ve kızların Denizli’de görüldüğünü ifade etti.

A+A-

Gül Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerinden Tuana Yıldız, Gülizar Soy ve Buse Aydoğan 5 gündür kayıp.

Her yerde aranan liseli kızların perşembe gününden beri eve dönmedikleri öğrenildi.  Aileler  kendi çabaları ile kızlarına ulaşamayınca hemen polise gidip kayıp başvurusunda bulundular. Kayıp kızlardan Tuana'nın annesi Emine Aslan, kızının 20 Şubat Perşembe günü öğleden sonra kaybolduğunu ve bunun üzerine gidip bizzat başvuruda bulunduğunu aktardı.

Müge Anlı'nın programına bağlanmış olan anne kızlarının Denizli’ye gittiklerini oradan da Sarayköy’e minibüs ile giderken görüldüklerini belirtti.

Kaçış Planı

Kayıp kızlardan birinin annesi kızlarının whatsapp görüşmelerinden bahsetti ve kızların kaçma planı yaptığı konuşmalarını okudu.

Konuşmalarda kızların kendi aralarında 'Çok uzak oralar', 'İzmir'e gidelim. İzmir'i düşünüyorum. Çok merak ediyorum', 'İzmir yolu ne taraf oraya kadar gitmemiz lazım', 'Kanka ben de korkuyorum ama kararlıyım', 'Bari para biriktirelim', 'Dileniriz' gibi konuşmalar yaptıkları ortaya çıktı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.