Kayıtlar 18 Aralık’ta

Kayıtlar 18 Aralık’ta

Merkezefendi Belediyesi tarafından, eğitim alanındaki çalışmalar aralıksız sürüyor.

A+A-

Bu çerçevede, ilçede yaşayan 15 yaş ve üstü vatandaşların faydalanabileceği İngilizce kursu ücretsiz bir şekilde verilecek. A1 ve A2 düzeyinde verilecek olan dil kursunun kayıtları başladı. A2 düzeyindeki kursa katılmak isteyen vatandaşların A1 belgesinin olması gerekiyor.

Kayıtlar Merkez Kütüphanede

 Kayıtlar, Merkezefendi Belediyesi Merkez Kütüphane’de alınacak. 18 Aralık Çarşamba günü başlayacak olan İngilizce kursuna kayıtlar kontenjan ile sınırlıdır. Uzman eğitmenler tarafından verilecek olan dil kursu, Adalet Mahallesi’nde hizmet veren Merkez Kütüphane’de gerçekleştirilecek.

Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, “Merkezefendi Belediyesi olarak eğitime desteğimiz devam ediyor. Hemşerilerimizin büyük bir ilgiyle katılım sağladığı yaz dönemi yabancı dil kurslarımızın ardından A1 ve A2 seviyesinde Kış Dönemi İngilizce Kurslarımız için kayıtlarımız başladı. Özellikle gençlerimizin yabancı dil öğrenmesi çok önemli. Gerek üniversitede gerek işe girerken gerek çalışırken yabancı dil bizleri bir adım öne çıkarıyor. Hemşerilerimizin de talepleri doğrultusunda kurslarımızı açmaya devam edeceğiz” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.