Kaza Sonrası Hareketli Dakikalar

Kaza Sonrası Hareketli Dakikalar

Denizli ilinin Pamukkale ilçesi Anafartalar Mahallesi’nde dün gece sularında gerçekleşen  kazada motosiklet ile otomobil çarpıştı. Kaçan yabancı kökenli motor sürücüsü ile mahalleli arasında kovalamaca gerçekleşti.

A+A-

Alınan bilgilere göre Denizli ilinin Anafartalar Mahallesi’nde lise yakınındaki yolda kaza meydana geldi. Ehliyetinin olmadığı ifade edilen yabancı kökenli bir şahıs, seyir halinde gelen otomobil ile çarpıştı.

Çarpışmadan sonra yabancı kökenli motor sürücüsü yaralandı. Çevre sakinleri tarafından haber edilmesi ile olay yerine polis ekipleri ve acil servis birimler sevk edildi. Sağlık ekiplerinin tedavi etme isteklerini geri çeviren  yabancı  kökenli  şahıs polis ekiplerinin de geleceğini anlayınca kaçmaya başladı.

KAÇAMADI

Yabancı şahsın kaçtığını gören mahalle sakinleri de kaçmaya başlayan şahsı yakalamak için harekete geçtiler. Sıcak dakikaların yaşanmasına neden olan yabancı kökenli şahıs mahallelinin de gayretleri ile yakalandı.

Yakalanan genç mahallelinin tepkisine yol açtı. Linç edilmek istenen şahısa  bazı duyarlı vatandaşlar ve olay yerine gelen polis ekipleri sahip çıktı.  Polis ekipleri iki tarafı da polis karakoluna götürerek soruşturmayı başlattı.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.