Kazım Arslan:Halk CHP İktidar Olsun İstiyor

Kazım Arslan:Halk CHP İktidar Olsun İstiyor

CHP Denizli Milletvekili Adayı Kazım Arslan 7 Haziran seçim çalışmalarını sabah 06.30 da Sarayköy-Köprübaşında bulunan fabrikada çalışan ve yeni işe gelen işçi kardeşlerimizi kapı önünde ziyaret etti, emekçi kardeşlerimize günaydın diyerek iyi mesailer d

A+A-

Çalışan işçilerimize asgari ücretin 1.500-Tl’sı olacağını,emeğiyle geçinen ve emekli olan kardeşlerimize büyük imkanlar sağlanacağını,CHP İktidarıyla ülkemize huzur ve barış geleceğini söyledi.Daha sonra başka faprikaları da ziyaret eden Arslan, sorunlarını dinledi,çözüm CHP İktidarında dedi. Yaşanacak Bir Türkiye için,CHP’nin projelerini anlattı. CHP iktidarında tüm sorunları çözeceklerinin sözünü vererek destek ve oy istedi.

 

Arslan , 7 Haziran genel seçimlerine 3 gün kaldı.İşçimiz,çiftçimiz,esnafımız,sanatkarımız,sanayicimiz, emeklimiz CHP’ye ve projelerine inanıyor ve güveniyor.Hemen seçimle birlikte İktidar olmasını ve sorunlarının çözümünü istiyor. 13 yıldır iş başında olan iktidar partisi halkımıza yaşattığı sorunların CHP iktidarında hepsini teker teker çözeceğiz ve ülkemizi  yaşanacak bir Türkiye yapacağız.İş başına geldiğimizde iktidarın bozduklarını düzelteceğiz.Bu günkü iktidar bırakın sorunlara çözüm bulmayı,kendisi sorun olmaya ve sürekli sorun yaratmaya başlamıştır.Her gün gerginlikler ve çekiştirmeler yaratılmaktadır.Halkın derdi,esnafın sorunları,işçinin geçim sıkıntısını unutmuş,kendisi lüks ve şah şahalı hayat sürmeye başlamıştır.İşçiye,çiftçiye,emekliye,üreticiye hiçbir şey vermezken Suriyelilere 800-Tl’sı,aylık.ev kirası,yeşil kart vermeye başlamış,Üniversiteye girecek çocuğu varsa,sınavsız Üniversiteye alınmasını sağlamıştır.Mevcut İktidar Türk vatandaşlarını unutmuş,Suriyeli vatandaşları beslemeye ve bakmaya başlamıştır.Bu güne kadar Suriyeliler için 6 milyar dolar harcandığı söylenmektedir,daha ne kadar harcanacağı da belli değildir.Bu para boşu boşuna heba edilmiş ve çöpe atılmış bir paradır.Bu seçimde bunun hesabı mutlaka sorulmalıdır.                      

Biz ilçelerimizi mahallelerimizi ve vatandaşlarımızı sıkça  ziyaret ediyor onların dertlerini dinliyoruz.Onlara çözüm yollarını anlatıyoruz. Onlarda bize inanıyor ve yoğun ilgi alaka göstererek  büyük teveccüh de bulunuyorlar.İktidarın değişmesini,yeni bir iktidarın CHP İktidarının gelmesini bekliyorlar.Bu nedenle Denizli halkına çok teşekkür ederim.                          

Seçime girdiğimiz son haftada ekonomi Bakanı dev proje adı altında insanları kandırmaya,hayali ev edindirme projesiyle vatandaşımızın umutlarını çalmaya devam ediyorlar.Bu proje 2 ay öncesinden CHP nin ortaya koyduğu bir projedir,bizden esinlenerek halka sunulmuştur.Ancak hukuki dayanağı yoktur.Çünkü İktidarın bakanı bunu açıklamıştır.İktidarın projesiyse bir hafta kala böyle bir proje ayağı yere basmayan bir proje açıklanamaz.Açıklanıyorsa inandırıcı olmaz.Müracatlar Belediyelere yapılsın denilmektedir.Bakan açıklıyor,Bakanın talepleri kabul etmesi gerekir.Belediyeler yapacaksa Belediye Meclisi buna karar vermesi,projelerinin ortaya çıkması,yerinin belli olması gerekir.O da yapılmamış olup,vatandaşı kandırıp oy almaya ilişkin bir açıklamadır.Halkımızın bu uyduruk ve hayali proje inanmayacağını biliyorum. Gerçekleşmesi mümkün olmayacak vaadler ile seçime kalan son 4 günde CHP’nin projeleri karşısında ne yapacaklarını şaşırdılar. Projelerimzle halka iniyor ve kötü gidişattan nasıl kurtulunacağını anlatıyoruz.

                                             

Büyükşehir Belediyesi dediler,her şey büyüyecek,hizmetler daha çok gelecek dediler,hizmetler gelmediği gibi,vatandaşın Emlak vergisini ve suyun bedelini 2,5 misline çıkardılar,başka masrafları arttı,bürokrasi çoğaldı.Büyüyen şehir değil vatandaşın yükü ve dertleri büyüdü..Yüz yılın projesi diye alt yapı yaptılar,küçük bir yağmurda her yeri su basıyor.Belediyenin yıllardır süren altyapı çalışmalarının başarısızlığı ortadadır. Buda yetmezmiş gibi Denizli’nin her yerini denizli Belediyesi çalışıyor , bu yaz her yer asfaltlanacak şeklinde asılsız afişler asıyorlar.Peki Büyükşehir olalı bir seneyi geçti şimdiye kadar neden yapmadılar.Bu yaz gerçekten bu afiş astıkları yerler asfaltlanacak mı? Bu asfaltlar yapılmaz ise sayın başkan ne yapacak? Bunları da kamuoyuna açıklamasını bekliyoruz.Büyükşehir Başkanının 222 deev projesi vardı,bunları ne zaman yapacak ? Maalesef Belediye kendi yandaşlarını zengin etmeye çalışıyor.Bizler ise yandaşlara değil,vatandaşlarımıza hizmet edeceğiz ve herkesin bu şehirde rahat yaşamasını sağlayacağız.Bu nedenle halkımız  CHP’nin İktidar olmasını dört gözle bekliyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.