Keçeci: 3+1 Sistemini Destekliyoruz

Keçeci: 3+1 Sistemini Destekliyoruz

Her fırsatta meslek liselerinin ve meslek yüksekokullarının önemini dile getiren Denizli Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Müjdat Keçeci, Honaz Meslek Yüksek Okulu (MYO)’da öğrencilerle buluştu.

A+A-

Konuşmasına meslek okullarının önemini belirterek başlayan Keçeci, “Meslek okulları bizim için çok önemli çünkü bizim artık bilgi sahibi, alanında uzman insan kaynağına ihtiyacımız var. 2000’li yılların başında “Neden bu bölümlerde insan yetiştirmiyoruz?” dediğimiz bölümlerde şu anda öğrencileri görmek bizim için büyük mutluluk. Honaz Meslek Yüksek Okulu (MYO)’nun kendi grubundaki okullardan da ayrıldığını görüyorum. Sanayi ile işbirliğinin bu ayrışmada büyük pay sahibi olduğunu düşünüyorum. Uyguladığınız 3+1 sistemi, bir yandan öğrencilerimizin deneyim kazanması diğer yandan da sanayicimizin yeni bakış açıları kazanması için güzel bir fırsat.” diye konuştu.

 

Keçeci, konuşmasında sözlerine şöyle devam etti: “Hangi konuda uzmanlaşırsanız uzmanlaşın; bunun yanına kültürü de mutlaka ekleyin. Sadece bilgi bu devirde yeterli değil. İş hayatına girdiğinizde de insanlarla konuşabileceğiniz, hakkında sohbet edebileceğiniz ilgi alanlarınız olmalı. Yine kendinizi mutlu hissettiğiniz hobilerinize hayatınızda mutlaka yer verin.” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.