Kefe Yayalası'nda İhtişamlı Açılış

Kefe Yayalası'nda İhtişamlı Açılış

Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından, Kefe Yaylası ile 23. Yatağan Bıçakçılık ve Kefe Yaylası Şenlikleri ihtişamlı bir tören ile açıldı.

A+A-

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ve beraberindeki davetliler açılış töreninden evvel Yatağan Mahallesi’ne gidip Büyükşehir Belediyesi’nin yaptığı Yatağan Meydan düzenlemesinde inceleme yaptılar. Kefe Yaylası’nda birbirinden hünerli bıçak ustalarının kendini gösterdiği stantları da gezen Başkan Osman Zolan ve beraberindeki davetliler burada demir döverek, vatandaşlar ile sohbet ettiler.

 

“Denizli’de ne varsa yaşadığınız yerde o olacak”

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan,  5 sene evvel Denizli’nin tüm ilçeleri, beldeleri ve köylerinde ‘Her şey daha güzel olacak’ sözünü vermiş olduklarını ve bunu yerine getirmenin mutluluklarını yaşadıklarını ifade etti. Başkan Osman Zolan, Büyükşehir geldiğinde hizmetlerin artacağını ve büyüyeceğini, ‘Denizli’den nasıl hizmet gelir buraya’ diye gelen sorulara,  ‘evet hizmet gelecek ve Denizli’de ne varsa, hangi güzellikler varsa hepsi yaşadığınız yerde olacak’ dediklerini ve bu şekilde söz verdiklerini, Denizli’ye hizmet etmenin onurunu yaşadıklarını ifade etti.

 

“Güzellikleri ortaya çıkarmaya devam edeceğiz”

 

Başkan Osman Zolan,  kendilerini destekleyen, tüm vatandaşlara teşekkür ettiklerini, birlik ve beraberlik olduğu zaman pek çok güzellikleri ortaya çıkarmaya devam edeceklerini dile getirdi. Kefe Yaylası’nın tekrardan düzenlenmesinde hassasiyetle çalıştıklarını ifade eden Başkan Zolan, Doğanın özelliğini bozmaksızın, gelecek nesillere güzel şeyler bırakabilmek namına betonlaşmadan ziyade, ahşap,  Kefe Yaylasının çim ve toprak ile çok özel ve özenip yaptıkları bir yapının olduğunu, güzel bir örnek olsun istediklerini belirtti.

 

Konuşmalardan sonra dualar ile açılış töreni yapıldı. Açılış töreninden sonra sahne almış olan Denizlili aşık Ozan Nihat, ve Işıl Koç Kefe Yaylası’ndaki Denizli halkına güzel bir gün yaşattı.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.