Kenan Şahan’a Son Görev

Kenan Şahan’a Son Görev

Denizli ilinde çıkan yerel gazete Hizmet’in eski kurucularından olan 73 yaşındaki Kenan Şahan, geçirmiş olduğu kalp krizi sonucunda yaşamını yitirdi. Kenan Şahan’a dün son görev yapıldı.

A+A-

Denizli’de Hizmet Gazetesi’nin eski kurucularından, tanınmış mimarlardan ve İYİ Parti İl Disiplin Kurulu Üyesi Kenan Şahan, dün yaşamını yitirdi. İYİ Parti Denizli İl Başkanlığı’nda Disiplin Kurulu üyesi de olan Kenan Şahan’ın beklenmedik ölümü hem meslektaşlarını hem de İYİ Partilileri yasa boğdu.

Ağaçtan Düştü

Edinilen bilgilere göre İYİ Parti İl Disiplin Kurulu Üyesi Kenan Şahan, evinin bahçesindeki ağaca çıktı ve bir anda dengesini kaybederek düştü. Hemen kaza yerine çağrılmış olan sağlık ekiplerinin kaza yerinde yapmış oldukları ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırılan Kenan Şahan, hastanede gerçekleştirilen tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı ve yaşamını yitirdi. Hizmet Gazetesi’nin eski kurucularından olan Kenan Şahan’ın cenazesi dün Ulu Camide kılınan Cenaze namazından sonra Honaz İlçesi Kaklık Mahallesi’nde defnedildi. Ulu Camideki cenaze namazına AK Parti Denizli İl Başkanı Necip Filiz, Denizli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Osman Nuri Boyacı, meslektaşları ve ailesi katılımda bulundu.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.