Kent Konseyi Eğitimleri Sürüyor

Kent Konseyi Eğitimleri Sürüyor

Denizli Büyükşehir Belediyesi’nce “Ailemi Seviyorum Projesi” çerçevesinde başlatılan Hamilelik Okulunda 10. dönem eğitimlerine başlandı.

A+A-

Denizli Büyükşehir Belediyesinin “Ailemi Seviyorum Projesi” çerçevesinde başlatılmış olan Hamilelik Okulu,10. dönem eğitimlerine başlandı. Kent Konseyi’nde yapılan eğitimin açılış programına Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Başkanı Ali Değirmenci, Özel Odak Tıp Merkezi Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op. Dr. Emre Gürçkaya ve kursiyerler katılımda bulundu.

 

Kent Konseyi Başkanı Ali Değirmenci, Kent Konseyi'nin haftanın 7 günü gece gündüz çalıştığını ifade ederek, Ailemi Seviyorum projesinin 6 senedir sürdüğünü, bu proje kapsamında açılan Hamilelik Okulunda ise 10. dönem eğitimlerini başlatmanın sevincini yaşadıklarını söyledi.

 

"Hayata dokunmaya devam ediyoruz”

 

Değirmenci, çocukların sağlıklı gelişmesini ve annelerin bu süreci güzel atlatmalarını istediklerini, hamileliğin ilk günlerindeki ve ilk aylarındaki sıkıntılar daha kolay aşılması ve annelerin bebeklerine sağlıklı bir şekilde kavuşmalarını istediklerini, Büyükşehir Belediyesi olarak insanların hayatına dokunmaya ve hayatlarını kolaylaştırmaya devam edeceklerini dile getirdi.

 

Başkan Ali Değirmenci’nin konuşmasından sonra Op. Dr. Emre Gürçkaya hamilelik süreci ile alakalı eğitime başladı.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.