Kepenek: Diğer Bayramlar İçin Sözleştik

Kepenek: Diğer Bayramlar İçin Sözleştik

Honaz Belediye Başkanı Yüksel Kepenek, bayram sevincini dinlemeden çalışmayı sürdüren temizlik personeli başta olmak üzere vatandaşlar ile paylaştı

A+A-

Kepenek, temizlik personeline tatlı da ikram edip bayramlarını kutladı.

Honaz Belediye Başkanı Yüksel Kepenek, Ramazan Bayramı’nda temizlik görevlisi personelini unutmadı. Bayramda dahi çalışmaya devam eden temizlik görevlilerinin yanına giden Kepenek, burada sosyal mesafe kuralı çerçevesinde personeliyle bayramlaştı. Daha sonra, çalışan temizlik görevlileri için getirdiği tatlıyı ikram eden Başkan Kepenek vatandaşlarla da bayramlaşmayı ihmal etmedi. Sokağa çıkma yasağı kapsamında evlerinde kalan birçok vatandaşı evinde ziyaret eden Başkan Kepenek, bundan sonraki bayramlarda hep birlikte olacaklarını söyledi.

Sözleştik

Bu bayramın korona virüs nedeniyle buruk geçtiğini kaydeden Başkan Kepenek, ‘’ Bayramlar bizim bir olduğumuz, birlikte olduğumuz güzel zamanlar. Bu yıl korona virüs nedeniyle evlerimizde kutluyoruz bayramı. Belediye personelimiz eksik görülen her yerde çalışmaya devam ediyor. Bu kapsamda çalışan temizlik görevlisi arkadaşlarımla bir araya gelerek tatlımızı bölüştük. Onların emeği bizler için çok değerli. Bayram dolayısıyla vatandaşlarımızla da sosyal mesafe kuralı çerçevesinde bayramlaşarak bundan sonraki bayramlarda hep birlikte olmak için sözleştik’’dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.