Kepenek Honazspor Emektarlarını Unutmadı

Kepenek Honazspor Emektarlarını Unutmadı

Honaz Belediye Başkanı Yüksel Kepenek, Honazspor’da senelerce forma giyen ve yöneticilik yapan eski futbolculara vefa örneği gösterip, yaptıkları hizmetlerden dolayı plaket sundu.

A+A-

Honaz Belediyesi tarafından sosyal projeler devam ediyor. Cumhuriyet Kupası Mahalleler Arası Halı Saha Turnuvası’nın açılışından önce sürpriz bir etkinlik yapan Başkan Kepenek, Honazspor’da senelerce forma giyen ya da yöneticilik yapmış olan eski futbolcular ile buluştu.

Yıllarca Ter Döktüler

Honaz Kaymakamı Turan Atlamaz’ın da katılımda bulunduğu etkinlik saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Vefa gecesinde konuşan Honaz Belediye Başkanı Yüksel Kepenek, ‘’ Yıllarca aynı sahada ter döktüğümüz, sahada izlediğimiz ağabeylerimle, kardeşlerimle bu şekilde bir araya gelmek benim için gurur verici. Sporun dili yok, milleti yok. Sporun dostluk ve kardeşlik olduğu bilinciyle hareket etmemiz gerekiyor. Cumhuriyetimizin 96. Kuruluş yıldönümü için yaptığımız bu etkinliklerin artarak devam etmesini diliyorum’’dedi.

Honaz Kaymakamı Turan Atlamaz ise, ‘’ Ekim ayı bizim için çok önemli. Cumhuriyetimizi biz bu ayda kurduk. Sizin gibi değerli, toprak sahalardan bu günlere gelen futbolcularla bir arada olduğum için çok mutluyum. Emeği geçenlere teşekkür ederim’’ diye konuştu.

Konuşmalardan sonra 1966’da kurulan Honazspor’da forma giyen, yöneticilik yapan, antrenörlük yapan katılımcılara plaketleri Honaz Kaymakamı Turan Atlamaz ve Honaz Belediye Başkanı Yüksel Kepenek verdi. Halı sahada bir araya gelen eski oyuncular birbirleriyle sohbet ederek eski günleri yad ettiler. Kendilerine gösterilen vefaya teşekkür eden eski oyuncular, Başkan Kepenek’e teşekkür ettiler.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.