Kepenek kolları sıvadı, hasat yaptı

Kepenek kolları sıvadı, hasat yaptı

Honaz Belediye Başkanı Yüksel Kepenek yol üzerinde salatalık hasadı yapan kadınları görünce makam arabasından inerek yanlarına gitti.

A+A-

Kadınlarla birlikte salatalıkları toplayan Kepenek, kendisinin de çiftçi çocuğu olduğunu söyleyerek kadın çalışanlara kolaylık diledi.

Honaz Belediye Başkanı Yüksel Kepenek, vatandaşlarla her yerde bir araya gelmeye devam ediyor. Kaklık Mahallesi’nde açılışa katılan ve ardından vatandaşlarla bir araya gelen Honaz Belediye Başkanı Yüksel Kepenek, daha sonra Honaz’a doğru yola çıktı. Bu sırada yol kenarında salatalık hasadı yapan kadınları gören Kepenek arabayı durdurarak kadınların yanına gitti. Kravatını çıkaran ve ardından kolları sıvayan Başkan Kepenek, kadın çalışanlarla birlikte salatalıkları toplamaya başladı. Yaklaşık 1 kova salatalık toplayan Kepenek’e kadın işçiler tam not verdi.

Kadınlar ayaküstü sohbet eden Kepenek, ‘’Ben de çiftçi bir aileden geliyorum. Toprağa emek veren siz kadınlarımızı görünce yanınıza gelip size yardım etmek ve sizlerle sohbet etmek istedim. Allah işlerinizin karşılığını versin. Bu güzel topraklarda hep beraber huzur içinde, bereket içinde yaşayalım. Kolaylıklar diliyorum’’dedi.

Honaz Belediye Başkanı Yüksel Kepenek, daha sonra kadınlarla hatıra fotoğrafı çektirdi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.