Kervansaray Mahalle Meclisine kavuştu

Kervansaray Mahalle Meclisine kavuştu

Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi’nce başlatılan “Benim Mahallem Projesi” çerçevesinde Kervansaray Mahallesi de Mahalle Meclisi’ne kavuştu.

A+A-

Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyinin hayata geçirdiği Benim Mahallem Projesi kapsamında Mahalle Meclisleri kurulmaya devam ediyor. Mahalle ölçeğinde yönetim birimi oluşturarak, karar alma süreçlerine halkın katılımının sağlanması ve mahallenin ortak ihtiyaçlarının belirlenerek, mahallenin yaşam kalitesinin geliştirilmesi amacıyla başlatılan proje kapsamında Kervansaray Mahallesi'nde de Mahalle Meclisi kuruldu. Kervansaray Mahalle Meclisi'nin tanıtım toplantısına, Kent Konseyi Başkanı Ali Değirmenci, Genel Sekreter Baran Akın, Kadın Meclisi Başkanı Bilsen Özen, Engelliler Meclisi Başkanı Sevil Güngör, Kervansaray Mahalle Muhtarı Döne Tuna ve vatandaşlar katıldı.

 


23. Mahalle Meclisi

 

Projenin tüm mahallelere yayılacağını kaydeden Kent Konseyi Başkanı Değirmenci, “İlçelerimizde olduğu gibi mahallelerimizde de Mahalle Meclisleri kurmayı hedefledik. Bu projemize de ‘Benim Mahallem’ adını verdik. Şu ana kadar 23 mahallemizde bu sistemi kurduk. Mahalle Meclislerini kurmamızdaki amaç öncelikle halkın alınan kararlara dahil olmasını sağlamaktır. Muhtarlarımızın başkanlığında bir heyet oluşturalım istiyoruz ve bu heyet kadın, erkek, genç, yaşlı, engelli ve çocuk olmak üzere toplumun tüm kesimlerinden oluşmalı. Bu mahallenin ihtiyaçlarını sizler biliyorsunuz. Mahallede neler yapılması gerekiyorsa, geleceğe ilişkin alınması gereken kararlar ne ise bunu sizler biliyorsunuz. Bu nedenle sizlerin söz sahibi olmasını istiyoruz” dedi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.