Kıbrıslıoğlu'ndan Geri Adım

Kıbrıslıoğlu'ndan Geri Adım

DENİZLİSPOR'da kentin ileri gelenleri tarafından verilen destek sözlerinin tutulmadığını, bu yüzden futbolcuların 8 maç başı alacakları ile primlerini ödeyemediğini belirterek istifa eden Başkan Hasan Kıbrıslıoğlu, geri adım attı.

A+A-

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci'nin sezon başında kulübün sorunlarını çözmesi için "Akil Adam" olarak görevlendirdiği işadamı Abdülkadir Uslu, bugün Başkan Kıbrıslıoğlu ile yaklaşık 3 saat süren bir görüşme yaparak istifasını geri almasını sağladı. Uslu'nun, Samsunspor maçı öncesi yönetimin talep ettiği paranın en geç yarın ödenmesi için söz verdiği öğrenildi. Hasan Kıbrıslıoğlu, "Aldığım her karar Denizlispor'un menfaati içindir. Asla şahsi hareketim olmadı. İstifam da, geri dönüşüm de camiaya hayır getirecektir" demekle yetindi.

 

Başkan Kıbrıslıoğlu, dün akşam saatlerinde sürpriz bir açıklama yaparak istifa ettiğini duyurmuştu. Kıbrıslıoğlu, "Biz sezon başında verilen maddi ve manevi destek sözlerine güvenerek yönetime gelmeyi kabul ettik. Ancak verilen sözler tutulmadı. Futbolcuların yüzüne bakamaz oldum. Şimdi, bize söz verip tutmayanlar başkanlık yapsın. 29 Mayıs'taki kongreye kadar yönetim kurulu üyesi olarak çalışacağım" demişti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.