Kılıçdaroğlu Denizli Ziyaretini Tamamladı

Kılıçdaroğlu Denizli Ziyaretini Tamamladı

Seçim çalışmaları için Denizli'ye gelen CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, Çardak Havalimanı'na inmesinin ardından evvela Dedeman otelde sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, muhtarlar ve iş insanları ile buluştu.

A+A-

Toplantıya milletvekilleri Kazım Aslan, Melike Basmacı, Denizli Sanayi Odası Başkanı Müjdat Keçeci, Denizli Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Tefenligil, Denizli Baro Başkanı Müjdat İlhan da katılımda bulundu.


Kılıçdaroğlu, burada yaptığı konuşmada, dünyanın en güzel ülkesinde yaşadığımızı,  mutlu olmak istediklerini, sorunların olduğunu ama bunları aşmak istediklerini, sorunların nasıl aşılacağı noktasında  4 aşamalı bir stratejinin hayata geçirilmesi gerektiğini, bunların ilkinin ülkeye çağdaş ülkelerde uygulanan demokratik standartların getirilmesi olduğunu, iktidar olduklarında en geç 1 ay içinde OHAL’i bitireceklerini söyledi.

'DEMOKRASİDEN YANA SORUNUMUZ VAR'

Hükümetin ekonomi politikalarını eleştiri getiren Kılıçdaroğlu, Ekonomi ile alakalı ciddi sorunların olduğunu, ama bu sorunları dile getirmesi gerekenlerin sustuğunu,  enflasyonun çift hanelere taht kurduğunu, çiftçinin son çare olan kendisini yakmakta bulduğunu,  gerçek anlamda demokrasiyi getireceklerini, söyledi.

'16 YILDIR ÜLKEYİ YÖNETEN KİŞİNİN GELECEĞE YÖNELİK TEK CÜMLESİ YOK'

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın mitingler ekonomi ile alakalı konuşmadığını ifade eden Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan sürekli 25 Haziran vurgusu yaptığını, ekonomiden bahsetmediğini çünkü denizin bittiğini, 16 sene ülkeyi yönettiğini ama gelecek ile alakalı tek bir cümle kurmadığını, kendileri ile beraber ülkenin üretim ekonomisine geçeceklerini ifade etti.

AYAKLARINA GİDİP 'DOLAR VER BİZE' DİYOR

Tekstille büyüyen Denizli ilinde önemli başarılar elde edildiğine dikkatleri çeken CHP Lideri Kılıçdaroğlu, şehrin Türkiye'deki tıkanmadan etkilendiğini söyleyerek, iktidara geldikleri zaman sanayicinin önünü açacaklarını ve engelleri kaldıracaklarını belirtti.

'TARIMI TERK ETME SÜRECİNİN İÇİNE SOKULUYORUZ'

Ülke yönetiminde planlamanın öneminden bahseden Kılıçdaroğlu, Türkiye'de Devlet Planlama Teşkilatı'nın kaldırılmış olduğunu, sorunların kaynaklarından bir tanesinin de plansızlık olduğunu dile getirdi ve sağlıklı bir planlama olabilseydi Türkiye’nin üretim ekonomisini kaybetmeyeceğini söyledi.

'TERÖRÜ SONLANDIRACAĞIZ’

Ortadoğu'daki meydana gelen sorunların çözümü için 'Ortadoğu Barış ve İş Birliği Teşkilatı' kuracaklarını, içerisinde Türkiye'nin yanında İran, Suriye ve Irak'ın da olacağını, 4 ülkenin başkanının buluşarak 'Ortadoğu'da neden kan akıyor'u meselesini tartışacağını vurguladı

'2003- 2014 YILLARINDA 2 TRİLYON 94 MİLYAR DOLAR NEREYE GİTTİ?'

 

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, esnaf ile alakalı vaatlerini açıklarken, kira stopajını kaldıracaklarını, çiftçinin faiz borçlarını tümüyle sileceklerini belirtti. Kılıçdaroğlu Türkiye'de paranın olduğunu, tüm sorunun, paranın kimin için ve nerede kullanılacağı olduğunu söyledi.

'ATAMA BEKLEYEN 180 BİN ÖĞRETMENİ 1 YIL İÇİNDE ATACAYAĞIZ'

Türkiye'nin zengin bir ülke olduğunu belirten CHP Lideri Kılıçdaroğlu, atama bekleyen 180 bin öğretmenin 1 sene içerisinde atanacağını, eğitime önem vermeyen bir ülkenin geleceğinin olmadığını,  annenin, çocuğunu hangi okula göndereceğini bilmediğini, hangi sınavlara gireceğinin de belli olmadığını belirtti.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.