Kılıçdaroğlu Denizli'de işçilerle kahvaltı yaptı

Kılıçdaroğlu Denizli'de işçilerle kahvaltı yaptı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Denizli ziyaretleri sürüyor. Faruk Boyacı'nın sahibi olduğu Nakosan Tekstil'de fabrika işçileriyle kahvaltı yapan Kılıçdaroğlu, ardından Dedeman Park Otel'e Denizlili sanatçılarla bir araya geldi.

A+A-

TBMM eski Sanat Danışmanlarından ressam Yaşar Çallı, basına kapalı gerçekleşen toplantı öncesi Kılıçdaroğlu'na, CHP Genel Başkanının portre tablosunu hediye etti. Yaptığı tablonun kendisi için prestij çalışması olduğunu söyleyen Çallı, "CHP tarihinin tüm Genel Başkanlarının portresini yaptım. Benim için büyük bir gurur" dedi. Çallı'ya teşükkür eden Kılıçdaroğlu, tabloyu teslim aldı.


Denizli'nin mimar yazarlarından Süleyman Boz da Kılıçdaroğlu'na, 'Denizli Beşelisi', 'Çağdaş Kaygılar' ve 'Yola Devam' adlı kitaplarını hediye etti. Boz, "Sanata ve heykele ucube diyen sanatın içine tüküren iktidarlar varken; ana muhalefet partisi liderinin sanata ve sanatçıya değer vermesi bizi mutlu etti" dedi. "Tüm yolların sağlık, başarı ve iktidara gitmesi dileğiyle" notunu düşerek imzaladığı kitapları Boz, Kılıçdaroğlu'na hediye etti. Ardından toplantıya geçildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.