Kimse Esaret Altına Alamaz

Kimse Esaret Altına Alamaz

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 96. yıldönümü münasebeti ile  bir mesaj paylaştı.

A+A-

Mesajın Başkan Gürlesin, Türk Milleti’nin geçmişten beri tarihe altın harfler ile yazılmış olan zaferler ile dolu bir geçmişe sahip olduğunu belirterek, Türk Milleti’nin kanında bağımsızlığın ve özgürlüğün olduğunu, bu sebeple milleti kimsenin esaret altına alamayacağını dile getirdi.

Zaferlerle Dolu Bir Tarih

30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 96. Senesine gururlu bir şekilde eriştiklerini ifade eden Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, 30 Ağustos Zaferi’nin, Türk Milleti’nin sonsuza kadar sönmemek üzre bağımsızlık meşalesini yaktığı gün olduğunu ifade etti ve 30 Ağustos Zaferinin, Türk Milleti’nin tarihe altın harfler ile yazdırdığı zaferlerden bir tanesi olduğunu, bu zaferin, ülkenin bugünlerine atılmış olan bir imza olduğunu, milletin önüne gelen engelleri birlik ve beraberlik içinde her daim aştığının göstergesi olduğunu, son olarak da 15 Temmuz hain darbe girişiminde zaferlerine zafer kattığını, küllerinden her daim yeniden doğmayı başarmış olan bir milletin evladı olmanın verdiği gurur ile 30 Ağustos Zaferi’nin 96. Senesine erişmenin  de haklı gururunu yaşadıklarını, Zaferler ile dolu tarihe sahip olan bir millet olarak, Cumhuriyetin kuruluşuna giden yolun en önemli taşlarından olan 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 96. Senesinde, kendilerine bu büyük zaferi hediye eden Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, silah arkadaşlarını, Yüce Türk Milleti'nin bağımsızlığı uğruna hayatlarını veren, kanları ile bu toprakları vatan yapmış olan şehitleri ve 15 Temmuz kahramanlarını, sonsuz minnet, şükran ve rahmet ile andıklarını sözlerin ekledi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.