Kırmızı Oda 17. bölüm izle

Kırmızı Oda 17. bölüm izle

Kırmızı Oda 17. bölüm full izle için araştırmalar devam ederken TV8 ekranlarında Cuma akşamları yayınlanan Kırmızı Oda 17. son bölüm tek parça halinde 25 Aralık tarihinde sadece Youtube’de.

A+A-

Kırmızı Oda 17. bölüm izle için dizi takipçileri büyük bir merak içerisine girerken başrollerinde Binnur Kaya’nın oynadığı Kırmızı Oda 17. son bölüm 25 Aralık Cuma akşamında TV8 ekranlarında yayınlandı. Dizinin hemen bitiminde Kırmızı Oda 17. bölüm tek parça halinde Youtube üzerinden izlenebilecek.

Kırmızı Oda son bölümde neler yaşandı?

Sürprizleri çok seven Doktor Hanım, Selvi’nin evini ziyaret eder. Ve bu birliktelik anların duygusal gelişmeler yaşanırken gözyaşları sel olur, akar. Esra, okulda yaşadığı sorunlar yüzünden arkadaşları ile görüşmek istemez. Doktor Deniz ise Esra’nın bu hareketlerinin nedenini bulmaya çalışır.

Kırmızı Oda 17. bölüm

Doktor Hanım ile geçmişini paylaşan Boncuk, nihayetinde başka biri ile evlendirileceği günün geldiğini kendisine kabul ettirir. Yaşananların aksine kafası git gide iyice karışan Doktor Piraye, Doktor Deniz’e karşı soğuk davranır. Hayalleri tamamen toz duman olan Doktor Ayşe de derdini Doktor Hanım’a açmanın niyetindedir.

Kırmızı Oda 17. son bölüm izlemek için tıklayınız

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.